Open mobile menu
kiaRio 1800x600 2

Kia Rio 1,2 LX

Uusi Kia Rio Auto-Centeristä alkaen 18 798 € tai 179 €/kk

Kia Rio 1,2 LX

Alk. 18 798 € tai 179 €/kk

Korko 1,99% + kulut

Urheilullinen kaupunkiauto Kia Rio - nyt myös kevythybridinä!

  • 7 vuoden takuu
  • Ajonestolaite
  • ESC-ajonvakautusjärjestelmä
  • HAC-mäkilähtöavustin
  • 15” teräsvanteet
  • Lämmitettävä ohjauspyörä

Rahoituslaskelma: Kia Rio 1,2 LX hinta 18 798,42 € € (sis. toim. kulut), käsiraha 1 950 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 178,90 €, luoton määrä yht. 17 247,42, € (sis. perustamismaksun 399 €), viimeinen suurempi erä 7 300 €. Kuukausierä sisältää koron 1,99 %, perustamismaksun 399,00 € ja käsittelykulun 18,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 3 171,25 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 19 655,67 € ja todellinen vuosikorko 4,39 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

*Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Tarjousvoimassa rajattuun erään. Vaihtoauto toimitettava autoliikkeeseen asiakkaan toimesta. Vain yksi vaihtoauto per tilaus.

Tätä autoa myy

Antton

Antton Koskela

Myyntipäällikkö FI | EN

0207 810 752

whatsapp trans phone transp

niko

Niko Savinen

Vaihtoautopäällikkö

0207 810 754

whatsapp trans phone transp

Joni

Joni Lindberg

Automyyjä FI | EN

0207 810 763

whatsapp trans phone transp

Tyhja henkilokuva

Panu Arino

Automyyjä

0207 810 764

whatsapp trans phone transp

Kia Rio

KIA RIO

Katseet kääntävä Kia Rio

Täysin uusi Rio on rohkea ja urheilullisempi kuin aiemmin. Auton tehokkuus ilmenee aerodynaamisten linjojen ja rohkean ulkomuodon avulla. Rion tyylikyyttä pukee Kian tunnusomainen etusäleikkö ja uudet 17-tuumaiset kevytmetallivanteet sekä huikeat LED-päiväajovalot.

Uudessa Kia Riossa on moderni ohjaamo, joka on suunniteltu kuljettajalle. Sisätiloissa on pehmeät materiaalit ja ergonomisesti muotoillut etuistuimet, unohtamatta urheilullisia yksityiskohtia. Autosta löytyy paljon eri mukavuustoimintoja ja nykyaikaista teknologiaa.

Uusi Kia Rio on täydellinen valinta kaupunkiajoon ja on tarpeeksi tilava päivittäisiin haasteisiin. Matkustamossa on hyvät tilat taittaa matka mukavan rennosti. Takaistuimet saa tarvittaessa taitettua ja auton 325-litrainen tavaratila on vaikuttavan suuri.

Katseet kääntävä Kia Rio

Tärkeitä yksityiskohtia

Uuden Kia Rion ajamisesta on tehty entistä mukavampaa älykkäiden yksityiskohtien avulla. Esimerkiksi kun ikkunat huurtuvat, automaattinen huurteenpoisto havaitsee sen ja kytkee puhaltimet automaattisesti päälle kirkastaakseen tuulilasin hetkessä. Myös sade ei pääse yllättämään vaan sadetunnistin käynnistää pyyhkimet välittömästi.

Kia Rion suunnittelussa on pohdittu ratkaisuja arkipäivän ajomukavuuden lisäämiseen. Hymyn kuljettajan kasvoille tuo kylmänä päivänä lämmitettävät etuistuimet sekä ohjauspyörä. Isot kantamukset saat autoon kätevästi Smart Key-avaimella ja lisätilaa teet taittamalla takaistuimet alas.

Nauti uudessa Kia Riossa informaatio- ja viihdejärjestelmän sekä liitettävyysominaisuuksien helppoudesta. TomTomin toimittamilla Kian Connected Services -palveluilla näet nopeuskameratiedot, sään ja liikennetiedot. 8-tuumainen kosketusnäyttö tukee sisäänrakennettua navigointijärjestelmää ja peruutuskameraa.

Kia Connect vie ajokokemuksesi digiaikaan. Kia Live tarjoaa reaaliaikaisia tietoja missä ajatkin ja uusi Kia Connect-sovellus vie hallintamahdollisuutesi uudelle tasolle tuoden kaiken sormenpäidesi ulottuville.

Ihastuitko Kia Rioon? Niin mekin.

Ota yhteyttä ja varaa koeajo jo tänään!

Haluatko tietää tarkemmin Kia Riosta? Tutustu malliin Kian omilta sivuilta

Tutustu myös muihin ajankohtaisiin tarjouksiimme

Ehkä sinua kiinnostaisi lukea artikkelejamme