Open mobile menu
Christian Malinen ja Linda Teräs auttaa sinua löytämään sopivan yritysauton!

Yritysmyyntimme palvelee kaikissa tarpeissasi

Etsitkö yrityksellesi hyötyajoneuvoa? Olemme ammattilaisen paras kumppani!

Valikoimastamme löytyy oikeanlaiset tavara-autot kaikenlaisiin tilanteisiin tarpeisiin. Tavara-autot taipuvat moneen käyttöön jo sellaisenaan, mutta välillä ammattilaistarpeet vaativat myös erikoisratkaisuja. Me ymmärrämme tämän hyvin – siksi tarjoammekin kattavasti erilaisia räätälöityjä ratkaisuja.

Toyotan hyötyajoneuvo mallistossamme on tarjolla monta kokoluokkaa ja ratkaisua eri kuljetustarpeisiin aina pienpakettiauto Proace Citystä suurempiin kuljetuksiin sopivaan tonniluokan Proaceen. Legendaarisen työjuhta Hiluxin tehokkailla ja kestävillä moottoreilla sekä 3,5 tonnin vetokyvyllä pärjää vaativimmissakin olosuhteissa.

Laajasta mallistosta löytyy myös tuotantoautoksi sopivia malleja, jotka rinnastetaan pakettiautomuunnostyön jälkeen sekä käyttövoimaveron että alv-menettelyn osalta pakettiautoksi. Saatavilla on myös täyssähköisiä malleja. Ole yhteydessä yritysmyyntiimme, kerromme mielellämme lisää!

Tiedämme, että yrityksenne on tärkeintä että matka jatkuu aina mahdollisimman sujuvasti. Toimintavarmuus syntyy auton, huollon ja varaosien laadusta. Toyota-autojen kestävyys ja korkea laatu ovat yleisesti tunnettuja. Toimintavarmuuden ajo-olosuhteissamme puolestaan varmistaa moneen kertaan Suomen parhaaksi valittu Toyota-jälleenmyyjä- ja huoltoketju. 

Ole yhteydessä yritysmyyntitiimimme, niin kerromme sinulle lisää uusimmista malleistamme, eduista, huolloista sekä rahoitusvaihtoehdoista ja laitetaan yrityksenne ajokalusto kuntoon!

Yritysmyynnin yhteystiedot

Sari

Sari Koistinen

Yritysmyyntipäällikkö

0207 810 708

whatsapp trans phone transp

Linda ac.fi

Linda Teräs

Lexus / Toyota Yritysmyyjä Raisio

0207 810 714

whatsapp trans phone transp

Christian ac.fi

Christian Malinen

Toyota Yritysmyyjä Raisio

0207 810 782

image phone transp

Janni ac

Janni Hyvönen

Toyota Yritysmyyjä Loimaa

0207 810 784

whatsapp trans phone transp

Jaakko ac

Jaakko Ala-Nissilä

Toyota Yritysmyyjä Forssa

0207 810 757

whatsapp trans phone transp

Antton

Antton Koskela

Kia / Mitsubishi Yritysmyyjä Turku

0207 810 752

whatsapp trans phone transp

Etsitkö tavara-autoa?

Esimerkiksi tavara-autojen Huoltoleasing-sopimukset (48kk / 60tkm):

Ota meihin yhteyttä niin kerromme sinulle lisää uusimmista malleistamme, eduista, huolloista sekä rahoitusvaihtoehdoista.

Tutustu Toyotan tavara-automallistoon »

Taksiyrittäjän varma valinta

Vaikka Toyotan luotettavuus on tunnetusti huippuluokkaa, voi Taksiyrittäjä ajella Toyotan taksiturvan ansiosta vieläkin huolettomammin. Merkkihuollossamme huolletulle taksiautolle myönnämme peräti kolmen vuoden / 200 000 kilometrin taksiturvan. Lisäksi hybridin käyttö taksiautona tuo paljon merkittäviä etuja. Hybridiauto on edullisempi koska autovero on matalampi, käyttövoimaveroa ei ole lainkaan, polttoainekulut ovat alhaiset ja huoltokustannukset ovat perinteisiä polttomoottoriautoja pienemmät. Yritysautoilijalle Kia on houkutteleva valinta sen laajan hybridi- ja sähköautomalliston ansiosta. Kian sähköinen mallisto kattaa niin ylellisen Sorento Plug-in Hybridin kuin ladattavat Ceed- ja Niro-mallit sekä e-Soul-, e-Niro ja EV6 -täyssähköautot mukaan lukien.

Tutustu Toyotan vaihtoehtoihin »
Tutustu Kian vaihtoehtoihin »

Laajalti tunnettu hybridimallisto

Onpa autovalintasi millainen tahansa, niin kattavasta Toyota-mallistosta löytyy useita laajasti varusteltuja Business-malleja. Valikoimasta löytyvät niin ketterät kaupunkiautot kuin täysikokoiset maasturitkin. Aivan sen mukaan, missä ja miten matkaasi haluat taittaa.

Tutustu Toyota Hybrid Business -mallistoon »

marker red

Raisio

Tammimäenkatu 2
20320 Raisio

0207 810 766

marker red

Turku

Tammimäenkatu 2
20320 Raisio

0207 810 766

marker red

Forssa

Tammimäenkatu 2
20320 Raisio

0207 810 766

marker red

Loimaa

Tammimäenkatu 2
20320 Raisio

0207 810 766

Näytä tarkemmat yhteystiedot ->

Edustamamme merkit

Toyota EU logo 2

Toyota-mallisto

arrow2
lexus logo 1

Lexus-mallisto

arrow2
KIA logo 2

Kia-mallisto

arrow2
Mitsubishi motors logo4 1

Mitsubishi-mallisto

arrow2