Open mobile menu

Tiedote
JULKAISTU: 22.1.2024 klo 10:00
Varsinais-Suomen Auto-Center Oy

Varsinais-Suomen Auto-Center Oy ja Autoluojus Oy ovat sopineet osittaisesta liiketoimintakaupasta, jossa Autoluojuksen Toyota huoltoliiketoiminta henkilöstöineen siirtyy tavoitteen mukaan 28.3.2024 Varsinais-Suomen Auto-Center Oy:lle. Saman aikaisesti, Toyota Auto Finland Oy ja Auto-Center ovat sopineet, että Auto-Center aloittaa Toyota-jälleenmyyjänä Porissa ja myöhemmin myös Raumalla.

”Strategiamme mukaisesti olemme avoimia uusille mahdollisuuksille, ja meille tarjoutunut mahdollisuus laajentua uusien Toyota-autojen jälleenmyyjäksi Porin ja Rauman alueille on erinomainen lisä liiketoimintaamme. Uskon, että Autoluojuksen huollon työntekijät ja asiakkaat sopeutuvat meille hyvin, sillä yrityskulttuurimme noudattavat samanlaisia arvoja. Tavoitteenamme on olla kaupungin paras kauppa ja siihen tulemme pyrkimään myös Porissa ja Raumalla”,  sanoo Olli Ala-Nissilä, Varsinais-Suomen Auto-Center Oy:n toimitusjohtaja.

”Autoluojuksella on pitkä historia paikallisena toimijana Parkanossa, Kankaanpäässä ja Porissa. Se tunnetaan hyvästä asiakaspalvelustaan ja suuresta panoksestaan alueen autokauppaan. Haikein mielin, mutta iloisena voin jättäytyä pois toiminnasta, kun huollon henkilöstölle ja asiakkaille löytyy hyvä koti tutusta toimijasta”, kertoo Hanna-Leena Luojus, Autoluojus Oy:n toimitusjohtaja. 

”Toyotan ja Varsinais-Suomen Auto-Centerin yhteistyö on aina ollut tiivistä ja menestyksekästä, joten olemme iloisia voidessamme syventää sitä entisestään Porin ja Rauman alueilla”, toteaa Heikki Freund, Toyota Auto Finland Oy:n toimitusjohtaja.        

Lisätietoja:

Olli Ala-Nissilä
Toimitusjohtaja, Varsinais-Suomen Auto-Center Oy
olli.ala-nissila@ac.fi

Hanna-Leena Luojus
Toimitusjohtaja, Autoluojus Oy
hanna.luojus@autoluojus.fi

Varsinais-Suomen Auto-Center Oy on vuonna 1987 perustettu perheyritys, jolla on toimipisteet Raisiossa, Forssassa ja Loimaalla. Kokonaisuuteen kuuluu myös Kiaa ja Mitsubishiä edustava Turun Auto-Center Oy, jonka toimipiste sijaitsee Turun ja Raision rajalla. Vuonna 2023 yritysten liikevaihto oli yli 70 miljoonaa euroa ja ne työllistivät n. 100 henkilöä. www.toyotaautocenter.fi

Autoluojus Oy on Ismo ja Hanna-Leena Luojuksen vuonna 1976 perustama perheyritys, joka sijaitsee Porissa. Aiemmin toimipisteet löytyivät myös Kankaanpäästä ja Parkanosta. Vuosien varrelta on kertynyt hienoja muistoja niin Toyotan kuin muidenkin merkkien parista.