Open mobile menu
Vaihtoautot Turku - Auto-Center Turku, Varsinais-Suomi

Vaihtoautot Turku – Luotettavat ja laadukkaat käytetyt autot Turusta

Auto-Center Turku tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden löytää luotettavia ja laadukkaita käytettyjä autoja Turusta. Sijainti Kuninkojalla ja Raision toimipisteen läheisyys tekevät vierailusta helppoa ja kätevää. Turun keskustasta saapuminen autolla vie vain 15 minuuttia, mikä tekee käynnistä erittäin vaivattoman. Monipuolinen valikoima varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Käy koeajolla ja hyödynnä asiantuntevien myyjien apua auton valinnassa. Tarjoamme myös kotiinkuljetuksen, joten etäisyys ei ole este unelma-autosi hankinnalle. Tervetuloa Auto-Center Turkuun!

Auto-Center Turku, vaihtoautot

Tammimäenkatu 2, 20320 Turku, Varsinais-Suomi

0300 870 736

ma-pe: 09-18, la: 10-15

Ajo-ohjeet

Hyötyvaihtoautot

Erinomaisia hyötyvaihtoautoja löydät myös Auto-Center Turun Raision toimipisteestä. Raision toimipiste sijaitsee osoitteessa Allastie 2, vain kilometrin päässä Turun toimipisteestä. Tämä lyhyt etäisyys tekee käynnin molemmissa toimipisteissä helpoksi ja tehokkaaksi, mikäli haluat tutustua laajempaan valikoimaan käytettyjä autoja Turussa ja sen lähialueilla.

Monipuolinen vaihtoautovalikoima

Auto-Center Turku tarjoaa tällä hetkellä noin 100 erilaista käytettyä autoa valikoimassaan. Tämä monipuolinen valikoima sisältää sekä pienen budjetin autoja että vähän ajettuja hybridi- ja sähköautoja. Etsitpä sitten edullista, mutta luotettavaa ajoneuvoa tai modernia ympäristöystävällistä vaihtoehtoa, löydät sen Auto-Center Turusta. Auto-Center Turku tarjoaa yhden Turun laajimmista vaihtoautovalikoimista. Meillä on tarjolla niin henkilöautoja, maastoautoja, kuin myös hyötyajoneuvoja. Kaikki vaihtoautot Turku ovat tarkastettuja ja hyväkuntoisia, joten voit luottaa niiden laatuun ja turvallisuuteen.

Kotiinkuljetus

Löysitkö unelmiesi auton, mutta asut toisella paikkakunnalla? Ei hätää, Auto-Center Turku tarjoaa mahdollisuuden toimitukseen kotiovellesi. Toimituskuluja vastaan voit saada auton suoraan kotiisi, mikä tekee ostoprosessista entistä helpompaa ja kätevämpää. Ota yhteyttä myyjäämme saadaksesi lisätietoja kotiinkuljetuksesta ja järjestelyistä.

Koeajo ja myyjäpalvelut

Kaikki Turun vaihtoautot ovat koeajettavissa autoliikkeen aukioloaikojen puitteissa. Koeajo on olennainen osa käytetyn auton ostoprosessia, ja se auttaa varmistamaan, että valitsemasi ajoneuvo vastaa odotuksiasi. Auto-Center Turun myyjät ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa käytetyn auton ostoon liittyvissä kysymyksissä ja tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa auton valinnassa ja hankinnassa.

Ota yhteyttä tai vieraile liikkeessä

Auto-Center Turku toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan heidän toimipisteissään. Myyjät auttavat sinua löytämään parhaiten tarpeisiisi sopivan ajoneuvon ja vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käydä paikan päällä Turun autoliikkeessä.

Vaihtoautot Turku – Kestävä valinta

Valitsemalla Auto-Center Turun vaihtoautot Turku, teet kestävän valinnan sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. Käytetty auto on usein edullisempi vaihtoehto uuteen verrattuna, ja samalla se on ekologinen valinta. Kun ostat käytetyn auton meiltä, voit olla varma, että saat hyvin huolletun ja laadukkaan ajoneuvon.

Miksi valita Auto-Center Turku?

Auto-Center Turku erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla laajan valikoiman vaihtoautoja Turussa sekä erinomaista asiakaspalvelua. Kun valitset Auto-Center Turun, voit luottaa siihen, että saat luotettavan ja laadukkaan käytetyn auton, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Auto-Center Turku – Yli 100 käytettyä autoa saatavilla

Raision Toimipiste – Hyötyvaihtoautot

Auto-Center Lisäturva on AC:n oma lisävastuusitoumus auton mahdollisten korjauskulujen varalta. Lisäturva on voimassa 12 kk/20 000 km.

Lisäturva on mahdollista saada seuraavanlaisiin autoihin:

Voimassaolon edellytyksenä on auton huolto-ohjelman noudattaminen. Auto-Center lisäturva kattaa yleisimmät viat palvelun ehtojen mukaan seuraavien komponenttien osalta:

Lisäturva ei kata kuluvia osia (esim. jarrulevyt ja palat)

Korjausehdot: Lisäturvasta korvataan enintään 6 000 euroa koko turvan voimassaolon ajalta. Omavastuu 150 euroa.

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman maksuton 12 kk:n Turva sisältyy kaikkiin Toyota-liikkeistä myytäviin, enintään 8 vuoden ikäisiin ja enintään 160 000 km ajettuihin Toyota-vaihtoautoihin.

Turun vaihtoautoja myy

Rasmus TAC

Vaihtoautopäällikkö FI | EN | SV

0207 810 755

whatsapp trans phone transp

Antton H

Antton Hento

Automyyjä

0207 810 756

whatsapp trans phone transp

Automyyjä

040 579 6921

whatsapp trans phone transp

Rasmus TAC

Vaihtoautopäällikkö FI | EN | SV

0207 810 755

whatsapp trans phone transp