Open mobile menu
Rengashotellin renkaita

Rengashotelli

Tuo autosi renkaat meille kausisäilytykseen! Auto-Centerin rengashotellit löydät Raisiosta, Loimaalta ja Forssasta.

Säästä aikaa, vaivaa ja säilytystilaa

Renkaiden säilytys varastossa vie paljon tilaa ja on lisäksi kiellettyä monissa talonyhtiöiden säilytystiloissa paloturvallisuuden vuoksi. Renkaiden siirtäminen on myös raskasta ja likaista puuhaa. Kesä- ja talvirenkaita vaihtaessa pitää käyttää eri pultteja sekä momenttiavainta ja uusimmissa autoissa on järjestelmiä, jotka pitää huomioida vaihdon yhteydessä. On myös hyvin tärkeää, että ammattilainen tarkistaa renkaiden kunnon ja ilmanpaineen renkaita vaihtaessa, jotta liikenteeseen siirtyminen on varmasti turvallista.

Renkaiden kausisäilytys Auto-Centerin rengashotellissa on turvallista ja vaivatonta. Rengashotellimme sijaitsevat liikkeidemme yhteydessä Raisiossa, Forssassa ja Loimaalla. Tarjoamme palvelun kaikille Toyota-asiakkaillemme sekä Raision liikkeessä toimii lisäksi Lexuksen rengashotelli.

Mitä rengashotellin palveluun sisältyy?

Auto-Centerissä saat renkaiden kausisäilytyksen hintaan 90€ /kausi tai 180 € /vuosi. Säilytyksen lisäksi hintaan sisältyy myös:

Varaa aika

Rengashotellimme on tällä hetkellä täynnä, mutta voit jäädä jonottamaan vapautuvaa paikkaa. Ota yhteyttä huoltoomme.

Toyota

Varmista onko rengashotelleissamme tilaa säilytykselle varaamalla aika Toyota-huollostamme.

Lexus

Tarkista rengashotellimme tila Lexus -huoltomme kautta.

Älä huoli! Me ilmoitamme, kun on aika vaihtaa renkaat

Jos autosi kesä- tai talvirenkaat ovat jo meillä säilytyksessä, olemme yhteydessä, kun on aika varata aika renkaiden vaihtoon.