Open mobile menu
Hybridiauto-logo

Hybridiauto

Hybridiautossa on kaksi erilaista moottoria ja antaa sinulle mahdollisuuden ajaa lyhyitä matkoja pelkällä sähköllä sekä pidemmät matkat ajat joko bensiinillä tai dieselillä. Ladattavat hybridiautot, jotka saavat sähkönsä ulkoisesta lähteestä, ovat tietenkin yleisin vaihtoehto.

Hybridiauton plussat

  • Säästä rahaa oikealla ajotyylillä
  • Lyhyemmät ajomatkat voit ajaa ilman päästöjä
  • Sinun ei tarvitse huolehtia toimintamatkasta

Ladattava hybridiauto – Plug-In Hybridiauto

Plug-In Hybridissä on perinteinen polttoainemoottori, joka toimii bensalla tai dieselillä. Lisäksi autotyypissä on yksi tai kaksi sähköistä moottoria, riippuen millaisen mallin valitset.

Ladattavalla hybridiautolla voit ajaa äänettömästi, edullisesti ja päästöittä lyhyet päivittäiset ajomatkat, kuten esimerkiksi työmatkat ilman, että sinun tarvitsee olla huolissasi toimintamatkasta.

Ladattavassa hybridiautossa on iso akku, joka syöttää sähköä sähkömoottoriin. Akun voi ladata ulkoisesta virtalähteestä, kuten täyssähköautossa. Sähkön toimintamatka on kuitenkin lyhyempi ladattavassa hybridiautossa kuin mitä täyssähköautossa.

Ladattava hybridiauto on hyvä valinta sinulle, jolla on mahdollisuus ladata joka päivä töissä tai kotona ja ajat usein lyhyitä matkoja.

Katso kaikki ladattavat hybridiautomme täältä arrow2

Suosittuja hybridiautomallejamme

Katso myös Toyotan hybridimallisto täältäarrow2

Hybridiauto (ei ladattava)

Ei ladattava hybridiauto (myös itselataavaksi hybridiautoksi kutsuttu) tarkoittaa ettei auton sähköakkua voi ladata ulkoisesta virtalähteestä. Hybridiautossa on pieni akku, joka latautuu esimerkiksi moottorijarrutuksissa. Akun koon ja kapasiteetin takia toimintamatka on erittäin rajallinen.

Hyviä puolia hybridiautossa on, että sähkömoottori auttaa tilanteissa, joissa normaalisti kuluu paljon polttoainetta, kuten käynnistyksessä ja kiihdytyksissä tienristeytyksissä. Tuloksena hybridiautot ovat käyttövoimasaitureita ja täten taloudellisesti kohtuullisia autoja.

Pyydä tarjous unelmiesi autosta!

Oletko löytänyt unelmiesi hybridiauton? Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous!

Minkä hybridiauton valitsen?

Mikä hybridiauto sopisi sinulle parhaiten, riippuu ajotavoistasi. Jos ajat paljon pitkiä matkoja, jolloin tarvitset polttoainetta, on itselatautuva hybridiauto taloudellisin vaihtoehto. Tämä siksi, että akku painaa huomattavasti vähemmän. Kevyempi paino tarkoittaa pienempää polttoainekulua.

Jos ajat paljon lyhyitä matkoja, esimerkiksi työmatkat, suosittelemme Plug-In hybridiautoa. Mutta on todella tärkeää muistaa, että sinulla on oltava jatkuva latausmahdollisuus, jotta sinun ei tarvitse ladata kalliilla bensa-asemilla.

Olisiko täyssähköauto kuitenkin parempi vaihtoehto? Tutustu käyttövoimaan täältä arrow2

Ehkä sinua kiinnostaa lukea näitä artikkeleja?