Open mobile menu
AC Auto-Centerin Toyota vaihtoautot rivissä

Toyota vaihtoautot

Hyppää suoraan Toyota vaihtoautomalleihin!

Avensis
Auris
Aygo X
bZ4X
Camry
C-HR
Corolla
Corolla Cross
Hilux
Land Cruiser
Yaris
Yaris Cross
Prius
RAV4

Valitse varma valinta: Tutustu Toyota vaihtoautoihin!

Oletko harkitsemassa Toyota-vaihtoauton ostoa? Meiltä löydät laadukkaat ja luotettavat Toyota vaihtoautot laajasta valikoimastamme. Toyota on tunnettu kestävyydestään ja luotettavuudestaan, ja vaihtoautovalikoimamme tarjoaa monipuolisesti eri malleja ja varustelutasoja. Riippumatta siitä, etsitkö kompaktia kaupunkiautoa, tilavaa perheautoa tai taloudellista hybridimallia, meiltä löydät sopivan Toyota-vaihtoauton tarpeisiisi. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi Toyota-vaihtoauto helposti ja vaivattomasti.

Toyota on yksi maailman suurimmista autonvalmistajista, ja se on tunnettu laadukkaista ja luotettavista autoistaan. Yritys on ollut edelläkävijä monilla eri alueilla, kuten hybriditeknologiassa, ja se on tuonut markkinoille useita suosittuja malleja, kuten Toyota Prius.

Yksi Toyotan vahvuuksista on sen laaja ja monipuolinen automallisto, joka kattaa kaikki segmentit aina kompakteista kaupunkiautoista tilaviin katumaastureihin ja maastoautoihin. Lisäksi Toyota on sitoutunut jatkuvasti parantamaan ajoneuvojensa turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille autoilijoille ympäri maailmaa.

Toyota vaihtoautot: Laadukasta ajamista, edulliseen hintaan! Toyotan vaihtoautot ovat erityisen suosittuja niiden maineesta kestävinä ja vähävikaisina autoina. Lisäksi Toyota-hybridit tarjoavat taloudellista ajamista ja pienempiä päästöjä, mikä houkuttelee ympäristötietoisia kuluttajia.

Yhteenvetona, Toyota vaihtoautot edustavat luotettavaa, kestävää ja turvallista vaihtoehtoa monille autoilijoille, ja niiden laaja valikoima tarjoaa vaihtoehtoja kaikenlaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Meiltä löydät laadukkaat ja hyvin hoidetut Toyota vaihtoautot. Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä!

Haluaisitko katsoa Toyota vaihtoautot toimipisteittäin? Katso liikkeiden valikoima: Raisio, Forssa, Pori, Turku

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot ovat huolettomia kilometrejä tarjoavia vaihtoautoja. Tämä ohjelma on Toyota-liikkeiden standardi kaikille Toyota-vaihtoautoille, joiden ikä on alle 10 vuotta ja mittarilukema enintään 185 000 km. Jokainen Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman auto on koulutetun Toyota-mekaanikon huolellisesti tarkistama. Voit luottaa siihen, että meiltä hankkimasi Toyota Approved Vaihtoauto on aina moitteettomassa kunnossa ja valmiina ajoon. Siksi voimme luvata vaihtoautoillemme myös maksuttoman 12 kk:n lisäturvan, joka tuo mielenrauhaa ajomatkoihisi. Tämä ohjelma on osa Toyota-liikkeiden palvelua.

TAV Linkad 1080x1080 kuva1

AINA MAKSUTON 12 KK:N TURVA sisältyy kaikkiin Toyota-liikkeistä myytäviin, enintään 10 vuoden ikäisiin ja enintään 185 000 km ajettuihin Toyota-vaihtoautoihin. Auton hintaan sisältyvä Toyota Approved Vaihtoautot Turva on voimassa 12 kk hankintahetkestä ilman kilometrirajoitusta. Voit siis ajaa vuoden aikana niin paljon kuin haluat vailla huolta kilometrirajoituksen täyttymisestä. Jokainen Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman auto on erikoiskoulutuksen saaneen Toyota-mekaanikon tarkastama. Perusteellisen teknisen tarkastuksen yhteydessä havaitut mahdolliset puutteet tai viat on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu. Tämän ansiosta autolla on edessään vielä paljon turvallisia ja huolettomia ajokilometrejä. Kaikissa Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman autoissa on todistus teknisestä tarkastuksesta. Lisäksi Toyota tunnetaan hybriditekniikan edelläkävijänä ja hybridien ylivoimaisena markkinajohtajana. Tämä näkyy myös vaihtoautovalikoimassamme, jossa on runsaasti hybridejä.

Tutustu tarjolla oleviin yksityiskohtaisen tarkastuksen läpikäyneisiin, erittäin laadukkaisiin Toyota-vaihtoautoihin

Laadukkaat Toyota vaihtoautot odottavat sinua valikoimassamme. Tutustu nyt!

1. Toyota Corolla

Toyota Corolla on suosittu valinta niin perheautoiksi kuin työmatkakäyttöönkin. Sen taloudellinen polttoaineenkulutus ja luotettavuus ovat tehneet siitä suositun vaihtoehdon.

2. Toyota Yaris

Toyota Yaris on kompakti kaupunkiauto, joka tarjoaa hyvän ajettavuuden ja modernit ominaisuudet. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.

3. Toyota RAV4

Toyota RAV4 on tilava ja monipuolinen SUV, joka sopii niin aktiivisille perheille kuin seikkailunhaluisille matkaajillekin. Sen hybridiversio tarjoaa erinomaista polttoainetaloutta.

4. Toyota Prius

Toyota Prius on edelläkävijä hybriditeknologiassa. Sen yhdistetty bensiini- ja sähkömoottori tarjoaa taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajokokemuksen.

5. Toyota Camry

Toyota Camry on tyylikäs ja tilava sedan, joka tarjoaa mukavan ajokokemuksen pitkilläkin matkoilla. Sen laadukkaat materiaalit ja modernit teknologiaratkaisut tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon.

Toyota Hybrid vaihtoautot – Suomen suosituin Hybridimallisto

Toyotan itselataava hybriditeknologia on ehtinyt jo viidenteen sukupolveen, ja hybridiautojamme on myyty yli 23 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Toyota tarjoaa monipuolisen valikoiman hybridi-vaihtoehtoja, jotka yhdistävät taloudellisuudenympäristöystävällisyyden ja ajomukavuuden.

Täyshybridi – Erinomainen Valinta

Toyotan täyshybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä. Itselataavan hybriditeknologian ansiosta autoa ei tarvitse ladata erikseen – autoilu on helppoa ja vaivatonta. Toyotan hybridit ovat tehokkaita ja tarjoavat vahvaa ajamisen nautintoa sekä vakaata voimaa kaikilla nopeuksilla. Lisäksi saat kattavan takuun: Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan.

Tutustu Laajaan Hybridimallistoomme

Suomen suosituimmasta hybridimallistosta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin:

  1. Yaris Hybrid: Ketterä, hauska ja taloudellinen kaupunkiauto.
  2. Yaris Cross Hybrid: Kompakti crossover, joka yhdistää ketteryys ja tilavuuden.
  3. Corolla Hatchback Hybrid: Moderni ulkomuoto ja viidennen sukupolven hybriditeknologia.
  4. Corolla Touring Sports Hybrid: Monipuolisesti muunneltava tilaihme.
  5. Corolla Sedan Hybrid: Tyylikäs valinta vahvalla olemuksella.
  6. Corolla Cross Hybrid: Käytännöllinen crossover perheille.
  7. Toyota C-HR Hybrid: Tyylikäs ja urheilullinen crossover.
  8. Camry Hybrid: Tyylikäs sedan, joka tarjoaa mukavan ajokokemuksen.
  9. RAV4 Hybrid: Tilava SUV, joka sopii monenlaiseen käyttöön.
  10. RAV4 Plug-in Hybrid: Lataushybridi, joka tarjoaa pidemmän sähköajon.
hybridi toyotavaihtoautot

Sisällysluettelo