Open mobile menu
Toyota Proace vaihtoautot

Toyota Proace: Monipuolinen ja luotettava työjuhta

Toyota Proace on yksi markkinoiden monipuolisimmista ja luotettavimmista pakettiautoista. Se on suunniteltu vastaamaan erilaisten ammattilaisten ja yritysten tarpeisiin, tarjoten runsaasti tilaa, mukavuutta ja kehittynyttä teknologiaa. Tässä artikkelissa tarkastelemme Toyota Proacen eri ominaisuuksia, sen sähköisiä versioita (Proace EV ja Proace City EV) sekä miksi se on erinomainen valinta myös vaihtoautona. Lisäksi vertaamme Proacea Toyota Hiaceen, joka on toinen suosittu Toyota-pakettiauto.

Toyota Proacen historia ja kehitys

Toyota Proace esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja se on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhtenä luotettavimmista ja monipuolisimmista pakettiautoista markkinoilla. Proace on kehitetty yhteistyössä PSA-konsernin (nykyisin Stellantis) kanssa, mikä on mahdollistanut kilpailukykyisen hinnan ja laadukkaat ominaisuudet.

Proace on saatavilla useissa eri kokoluokissa ja muunneltavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin tavarankuljetukseen, henkilökuljetukseen kuin muuhun ammattikäyttöön. Proace-mallisto on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella, ja nykyään se kattaa myös sähköiset versiot, jotka tarjoavat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

Proace EV ja Proace City EV: Sähköisen liikkumisen tulevaisuus

Toyota on sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja tarjoamaan ympäristöystävällisiä ajoneuvoja. Proace EV ja Proace City EV ovat osa tätä strategiaa, tarjoten nollapäästöisiä vaihtoehtoja ammattilaisille.

Proace EV:

  • Akkukapasiteetti ja Ajomatka: Proace EV on varustettu 50 kWh tai 75 kWh akulla, joka tarjoaa jopa 330 km ajomatkan yhdellä latauksella. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan kaupunkiajoon ja pidemmille työmatkoille.
  • Latausmahdollisuudet: Proace EV tukee pikalatausta, mikä mahdollistaa akun lataamisen 80 %vain 30-45 minuutissa. Tämä tekee lataamisesta nopeaa ja tehokasta.
  • Tilavuus ja Kuormakapasiteetti: Proace EV tarjoaa samat tilavat sisätilat ja korkean kuormakapasiteetin kuin perinteiset Proace-mallit, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin tarpeisiin.
toyota proaceev

Proace City EV:

  • Kompakti ja Kettera: Proace City EV on pienempi versio, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkiajoon ja kevyempään kuljetukseen. Sen kompakti koko tekee siitä helpon käsitellä ahtaissa kaupunkiympäristöissä.
  • Akkukapasiteetti ja Ajomatka: Proace City EV on varustettu 50 kWh akulla, joka tarjoaa noin 275 km ajomatkan yhdellä latauksella.
  • Monipuoliset Käyttömahdollisuudet: Tämä malli on erinomainen valinta pienyrityksille ja kaupunkialueilla toimiville ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja ympäristöystävällistä kuljetusratkaisua.
toyota proacecityev

Tilavat ja mukavat sisätilat

Toyota Proacen sisätilat on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tilavat matkustamot ja monipuoliset istuinjärjestelyt tekevät Proacesta erinomaisen valinnan niin tavarankuljetukseen kuin henkilökuljetukseen. Istuinmukavuuteen on panostettu, ja kuljettajan paikka on ergonomisesti suunniteltu pitkienkin matkojen ajaksi.

Proacen matkustamo tarjoaa runsaasti säilytystilaa, mikä tekee arjen työskentelystä tehokkaampaa. Kojelaudassa on intuitiivinen ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö, joka tukee modernia viihde- ja navigointijärjestelmää. Lisäksi useat säilytyslokerot ja -taskut pitävät työkalut ja tarvikkeet järjestyksessä.

Tehokas suorituskyky ja polttoainetaloudellisuus

Toyota Proace tarjoaa laajan valikoiman moottorivaihtoehtoja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Moottorit on suunniteltu tarjoamaan riittävästi tehoa, jotta raskaatkin kuormat kulkevat vaivattomasti. Samalla ne ovat polttoainetaloudellisia, mikä auttaa vähentämään käyttökustannuksia pitkällä aikavälillä.

Uusimmissa Proace-malleissa on käytössä kehittynyt jousitusjärjestelmä, joka parantaa ajomukavuutta ja vakautta. Ajettavuus on tarkkaa ja reagoivaa, mikä tekee Proacesta miellyttävän ajaa niin kaupunkiliikenteessä kuin maanteillä. Lisäksi Proace on varustettu uusimmilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten kaistavahtijärjestelmällä ja automaattisella hätäjarrutuksella, jotka parantavat sekä kuljettajan että matkustajien turvallisuutta.

Vaihtoautot: Toyota Proacen edut käytettynä

Toyota Proace on erinomainen valinta myös vaihtoautona. Toyotan tunnettu luotettavuus ja kestävyys tekevät Proacesta suositun käytettyjen autojen markkinoilla. Proace säilyttää arvonsa hyvin, ja sen alhaiset käyttökustannukset tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon käytettynä auton ostajille.

Kun harkitset käytettyä pakettiautoa, Toyota Proace voi olla fiksu päätös. Sen monipuoliset käyttömahdollisuudet, luotettavuus ja alhaiset huoltokustannukset tekevät siitä pitkäikäisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon. Vaihtoautona Proace tarjoaa mahdollisuuden nauttia pakettiauton eduista edullisemmalla hinnalla.

Toyota Hiace vs. Toyota Proace

Toyota Hiace ja Toyota Proace ovat molemmat erinomaisia valintoja pakettiautoiksi, mutta niillä on omat erityispiirteensä ja vahvuutensa.

Toyota Hiace:

Toyota Proace:

Yhteenveto

Toyota Proace on monipuolinen ja luotettava pakettiauto, joka tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen, tilavat ja mukavat sisätilat sekä kehittyneen teknologian. Sen laaja valikoima moottorivaihtoehtoja ja muunneltavat käyttömahdollisuudet tekevät siitä houkuttelevan valinnan niin uusille auton ostajille kuin vaihtoautoista kiinnostuneille. Proacen sähköiset versiot, Proace EV ja Proace City EV, tarjoavat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksiin. Lisäksi, vaihtoautona Proace tarjoaa mahdollisuuden nauttia näistä eduista edullisemmalla hinnalla, mikä tekee siitä viisaan valinnan monille autoilijoille. Toyota Hiaceen verrattuna Proace tarjoaa modernimpia teknologioita ja enemmän sähköisiä vaihtoehtoja, mikä tekee siitä monipuolisen ja kestävän vaihtoehdon erilais

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma takaa korkeat laatustandardit kaikille vaihtoautoille, jotka ovat alle 10 vuotta vanhoja ja joiden ajokilometrit eivät ylitä 185 000 km. Jokainen ohjelmaan kuuluva auto käy läpi perusteellisen tarkastuksen Toyotan koulutettujen mekaanikkojen toimesta, jotta voimme taata sen olevan erinomaisessa kunnossa ja valmiina ajoon.

Ohjelmaan kuuluu myös maksuton 12 kuukauden lisäturva, joka tuo lisää mielenrauhaa ja varmuutta ajamiseen.

Lue lisää Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelmasta Toyotan verkkosivuilla >>

Auto-Center on Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta!

Auto-Center on ylpeä Toyotan jälleenmyyjä, ja olemme palvelleet asiakkaitamme lähes 40 vuoden ajan. Tämä pitkä kokemus tekee meistä luotettavan ja asiantuntevan kumppanin Toyota-hankinnoissasi.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman uusia ja käytettyjä Toyota-ajoneuvoja, jotka vastaavat eri asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Valikoimastamme löydät niin kompakteja kaupunkiautoja, tilavia perheautoja kuin suorituskykyisiä hybridimalleja.

Kokemuksemme on opettanut meille, kuinka tärkeää on kuunnella asiakkaitamme ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan Toyota-mallin ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

Auto-Center tarjoaa myös kattavat huoltopalvelut, jotka pitävät Toyota-autosi erinomaisessa kunnossa. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät vain alkuperäisiä Toyota-varaosia ja nykyaikaisia välineitä, mikä takaa autosi luotettavuuden ja turvallisuuden.

Tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat uuden tai käytetyn Toyota-auton hankintaa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lähes 40 vuoden kokemus Toyotan jälleenmyyjänä on auttanut meitä rakentamaan vahvan luottamussuhteen asiakkaidemme kanssa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme ylpeitä palvellessamme useita sukupolvia saman perheen sisällä.

Tule käymään Auto-Centerissä ja koe itse, miksi olemme olleet luotettava Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta! Saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita ajoneuvoja, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista ja turvallista.

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä >