Open mobile menu
Toyota Hilux kuvauskopissa

Toyota Hilux

Tutustu vankkaan ja monipuoliseen Toyota Hiluxiin – legendaariseen pick-upiin, joka on valmis kohtaamaan haasteet niin maantiellä kuin maastossakin. Toyota Hilux on luotettava ja kestävä työjuhta, joka tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja mukavuutta kaikissa olosuhteissa.

Toyota Hiluxin voimanlähde on vahva ja taloudellinen turbodieselmoottori, joka tarjoaa riittävästi tehoa ja vääntöä vaativiin tehtäviin. Hiluxin maasto-ominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja sen nelivetojärjestelmä takaa vakaan ja turvallisen ajokokemuksen vaikeassakin maastossa.

Hiluxin tilava ja käytännöllinen lava tarjoaa runsaasti tilaa työkaluille ja kuormille, ja sen kantavuus on vertaansa vailla. Lisäksi Hiluxin modernit turvallisuus- ja mukavuusominaisuudet tekevät jokaisesta ajomatkasta miellyttävän ja turvallisen.

Tutustu nyt Toyota Hilux -mallistoon ja löydä täydellinen kumppani niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Ota yhteyttä paikalliseen Ac Auto-Center Toyota-jälleenmyyjään ja varaa koeajo – koe itse Hiluxin voima ja luotettavuus!

Katso kaikki Toyota Hilux -vaihtoautot
Ota yhteyttä
Lue lisää Hilux -merkistä Toyotan sivuilta

Toyota Hilux Double Cab vs. Extra Cab

Etsitkö sopivaa Toyota Hilux -mallia tarpeisiisi? Tässä lyhyt vertailu Toyota Hilux Double Cab – ja Extra Cab -mallien välillä auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Toyota Hilux Double Cab tarjoaa tilavan ja mukavan matkustamon jopa viidelle henkilölle, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan perheille ja niille, jotka tarvitsevat enemmän matkustajatilaa. Double Cab -mallin takaosassa on täysimittainen penkki, mikä tarjoaa mukavan istumapaikan myös pitkille matkoille.

Toyota Hilux Extra Cab puolestaan tarjoaa ylimääräisen tilan tavaroiden ja varusteiden kuljettamiseen. Extra Cab -mallissa on kaksi pientä takaovea, jotka avautuvat vastakkaisiin suuntiin, sekä pieni tila takapenkin takana, mikä mahdollistaa tavaroiden kuljettamisen matkustajien lisäksi. Tämä tekee Extra Cab -mallista ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat enemmän kuormatilaa ja joustavuutta työtehtävissä tai vapaa-ajan aktiviteeteissa.

Valitse Toyota Hilux Double Cab, jos tarvitset enemmän matkustajatilaa ja mukavuutta perhe- tai työajoihin. Jos taas tarvitset enemmän tilaa tavaroille ja varusteille, valinta voi olla Toyota Hilux Extra Cab.

Tutustu nyt Toyota Hilux -mallistoon ja löydä juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Ota yhteyttä nyt Auto-Centerin Toyota-jälleenmyyjään ja varaa koeajo – koe itse Hiluxin voima ja luotettavuus!

Toyota Hilux Double Cap

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma asettaa korkeat standardit kaikille Toyota-vaihtoautoille, jotka ovat alle 10 vuotta vanhoja ja joiden mittarilukema on enintään 185 000 km. Jokainen ohjelmaan kuuluva auto on tarkastettu huolellisesti koulutetun Toyota-mekaanikon toimesta. Voit olla varma, että hankkimasi Toyota Approved Vaihtoauto on aina erinomaisessa kunnossa ja valmiina ajoon. Tämän luottamuksen ansiosta tarjoamme myös maksuttoman 12 kuukauden lisäturvan, joka lisää ajamisen mielenrauhaa.

Lue lisää Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelmasta Toyotan sivuilta >>

Auto-Center on Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta!

Auto-Center on ylpeä Toyotan jälleenmyyjä, ja olemme palvelleet asiakkaitamme jo lähes 40 vuoden ajan. Tämä pitkä kokemus tekee meistä luotettavan ja asiantuntevan kumppanin kaikissa Toyota-hankinnoissasi.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia ja käytettyjä Toyota-ajoneuvoja, jotka täyttävät monenlaiset tarpeet ja toiveet. Valikoimastamme löydät kaiken kompakteista kaupunkiautoista tilaviin perheautoihin ja suorituskykyisiin hybridimalleihin.

Pitkä historiamme on opettanut meille, kuinka tärkeää on kuunnella asiakkaitamme ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan Toyota-mallin sekä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

Auto-Center tarjoaa myös kattavat huoltopalvelut, jotta Toyota-autosi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät vain alkuperäisiä Toyota-varaosia ja nykyaikaisia välineitä, mikä takaa autosi luotettavuuden ja turvallisuuden.

Meillä on myös useita joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka tekevät uuden tai käytetyn Toyota-auton hankinnasta helpompaa ja edullisempaa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lähes 40 vuoden kokemus Toyotan jälleenmyyjänä tarkoittaa myös, että olemme rakentaneet vahvan luottamussuhteen asiakkaidemme kanssa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saadessamme palvella useita sukupolvia saman perheen sisällä.

Tule käymään Auto-Centerissä ja koe itse, miksi olemme olleet luotettava Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta! Meillä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita ajoneuvoja, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista ja turvallista.

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä >