Open mobile menu
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mitsubishi Eclipse Cross 2,4 PHEV

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV – jossa sporttisuus ja tyylikkyys kohtaavat!

Ladattavassa Eclipse Cross hybridiautossa on tehokas 13,8 kWh:n akku, jolla pääsee jopa 45 km pelkällä sähköllä!

Mitsubishi Eclipse Cross 2,4 PHEV Inform Plus 4WD

36 590 €

tai 299 €/kk

Nyt 3400e alennetulla hinnalla!

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV – Suomen edullisin nelivetoinen lataushybridi!

 • Sähköllä jopa 45 km!
 • 5kpl erä autoja nopeaan toimitukseen!
 • Nelivetoinen
 • Luokkansa myydyin ladattava hybridi
 • LED-päiväajovalot
 • 5 vuoden takuu
 • Kaistavahti
 • KOS – älykäs avaimeton keskuslukitus ja käynnistys
 • peruutuskamera

Esimerkki rahoituslaskelma: Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 PHEV Inform Plus 4WD 36 590 € (sis. toim. kulut), käsiraha 8 650 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 298,92 €, luoton määrä yht. 28 280 € (sis. perustamismaksun 290,00 €), viimeinen suurempi erä 14 636 €. Kuukausierä sisältää koron 4.99 %, perustamismaksun 290,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 7 884,72 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 35 874,72 € ja todellinen vuosikorko 6,23 %. Ei yhdistettävissä muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan autot erikoisvarustein. Etu koskee mallien uusia asiakastilauksia. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Danske Finance Oy, Televisiokatu 1, 00240 Helsinki. Tarjouksella uusi alennettu kokonaishinta. Aikaisemman hinnaston mukainen hinta toimituskuluineen 39 990 €.

Tätä autoa myy

Antton H

Antton Hento

Automyyjä

0207 810 756

whatsapp trans phone transp

Automyyjä

040 579 6921

whatsapp trans phone transp

Rasmus TAC

Vaihtoautopäällikkö FI | EN | SV

0207 810 755

whatsapp trans phone transp

Katso Auto-Centerissä tarjolla olevat Mitsubishi Eclipse Cross PHEV -mallit

Tutustu uuteen Eclipse Cross PHEV -malliin!

Lataaminen

Eclipse Cross PHEV:n lataaminen on uskomattoman helppoa ja ladata voi usealla eri tavalla. Käyttäessä pikalaturia, auton lataaminen 80 prosentin varaukseen kestää vain 25 minuuttia.

Voit ladata auton tavallista pistorasiaa käyttämällä, mutta on suositeltavaa, että ennen lataamista pistorasian tarkastaa ammattilainen. Sähköasentajaa tarvitaan myös, kun suunnittelee kiinteän latauslaitteen asentamista.

Auton akun 100 %:n varauksen lataamisen kesto:

 • 230V8A: 7,0 tuntia*
 • 230V10A: 6,0 tuntia
 • 230V16A: 4,0 tuntia
Mitsubishin etäohjaus
Mitsubishin etäohjaus kertoo, kun akku on latautunut täyteen.

Lataamalla kätevän Mitsubishin etäohjauksen voit määrittää latausajan etänä ja saat ilmoituksen, kun PHEV:n akku on ladattu täyteen. Voit myös asettaa ajastimen, jotta Eclipse Cross PHEV:n akku latautuu yöllä, kun sähkö on halvempaa. Ohjauksen avulla voit myös helposti ohjelmoida matkustamon esilämmityksen tai jäähdytyksen. Voit myös sytyttää ajovalot etänä, jos autosi on kateissa.

Teknologia

Eclipse Cross Phev:ssä on käytetty samoja teknologioita, kuin huippumenestyksekkäässä Mitsubishi Outlander PHEV:ssä. Myös Eclipse Cross PHEV:ssä on kaksi sähkömoottoria -yksi etuakselilla ja toinen takana sekä perinteinen bensiinimoottori.

Koska ladattava hybridijärjestelmä perustuu kahteen tehokkaaseen sähkömoottoriin, eli järjestelmä on sähköautopohjainen tarkoittaen, että Eclipse Cross voi hyödyntää sähköajotilaa useammin, jolloin ajokokemus on todella hiljainen ja mukava sekä useimmissa ajotilanteissa kiihdytys tapahtuu pehmeästi.

Eclipse Cross PHEV on niin älykäs, että se osaa ajotilanteen perusteella valita automaattisesti tehokkaimman ajotilan, joita on kolme:

  

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV:ssä on kaksi sähkömoottoria.
Sähköajotilan valitsimen avulla voit itse määrittää käytetäänkö vai säästetäänkö akun varausta vai ladataanko akkua.  

Ajettavuus

Uudessa Eclipse Cross PHEV:ssä on todella jäykän korin, matalan painopisteen ja kaksimoottorisen nelivetojärjestelmän ansiosta vaikuttava käsiteltävyys ja parempi kaarreajo. Edistyksellinen Super All Wheel Control -nelivetojärjestelmä ohjaa aktiivista kaarreajohallintaa (AYC), aktiivista ajovakaudenhallintaa (ASC) sekä lukkiutumatonta jarrujärjestelmää (ABS). Eclipse Cross PHEV:n pitoa maastossa on parantaa entisestään ajotilavalitsimen avulla. Ajotiloja on viisi: Normal, Snow, Gravel, Tarmac ja Eco.

Super All Wheel Control
Super All Wheel Control -nelivetojärjestelmä – kohdennetumpi voimansiirto, parempi kaarreajo ja parempi vakaus kaikissa ajo-olosuhteissa

Sisätilat

Eclipse Crossissa hallintalaitteet on sijoiteltu niin, että kaikki on käden ulottuvilla, jolloin hallintalaitteita voi käyttää pienin liikkein ja keskittyminen edessä olevaan tiehen pysyy. Autoon on asennettu kahdeksaan eri paikkaan matkustamoa kaiuttimet ja sisätilojen akustiikkaa on hienosäädetty.

Eclipse Cross PHEV on tilava ja sinne mahtuu helposti viisi aikuista. Takaistuimet on mahdollista kallistaa yhdeksään eri asentoon ja lisää jalkatilaa saa kätevästi siirtämällä takaistuimia taaksepäin.

Tavaratila on uudessa Eclipse Cross-mallissa jopa 10 % suurempi kuin edeltäjissä.  

Eclipse Crossissa hallintalaitteet on sijoiteltu vertikaalisesti.
Smartphone Link Display Audio -järjestelmän avulla voit integroida laitteesi saumattomasti.
Tavaratilaan mahtuu jopa neljä matkalaukkua.
Tavaratilaan mahtuu neljä matkalaukkua, kun takaistuimet ovat pystyasennossa.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

 • Videolla kuvatussa mallissa on Intense -varustetaso
 • Jopa 45 kilometriä sähköllä
 • Tuulilasin HUD -heijastusnäyttö
 • Keyless entry – Avaimeton käynnistys
 • Istuinlämmittimet takapenkin reunapaikoilla
 • 360-kamerajärjestelmä

Katso muut tarjouksemme

Ehkä sinua kiinnostaisi lukea meidän artikkeleja