Open mobile menu
Kia Sorento HEV

Kia Sorento

1,6 T-GDI Hybrid 2WD EX AT 5P

Uusi taloudellinen ja joustava täyshybridi Kia Sorento alkaen hintaan 51 667 € tai 439 €/kk!

Kia Sorento Hybrid

1,6 T-GDI Hybrid 2WD EX AT 5P

Alk. 51 667 € tai 439 €/kk

Tilava Kia Sorento Hybrid

  • 1.6 T-GDi HEV (230 hv)
  • Etu- tai neliveto
  • 6-vaihteinen automaattivaihteisto
  • 5 tai 7 istuinta
  • 7 vuoden takuu

Rahoituslaskelma: Kia1,6 T-GDI Hybrid 2WD EX AT 5P hinta 51 666.34 € (sis. toim. kulut), käsiraha 10 480 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 438,63 €, luoton määrä yht. 41 476,34 € (sis. perustamismaksun 290 €), viimeinen suurempi erä 20 666,53 €. Kuukausierä sisältää koron 4,90 %, perustamismaksun 290,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 10 638,37 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 51 824,37 € ja todellinen vuosikorko 5,79 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. Kampanjahinta, voimassa toistaiseksi. Kuvan autot erikoisvarustein. Etu koskee mallien uusia asiakastilauksia, eikä voi yhdistää muihin etuihin.

Tätä autoa myy

Antton H

Antton Hento

Automyyjä

0207 810 756

whatsapp trans phone transp

Automyyjä

040 579 6921

whatsapp trans phone transp

Rasmus TAC

Vaihtoautopäällikkö FI | EN | SV

0207 810 755

whatsapp trans phone transp

Kia Sorento Hybrid: Monipuolinen ja tyylikäs katumaasturi

Uusi Kia Sorento on erittäin monipuolinen auto, joka tarjoaa urheilullista tyyliä, premium-tason hienostuneisuutta, monikäyttöistä tilaa sekä nautittavan ajoelämyksen – ja kaikki yhdessä paketissa!

Kia Sorento talvimaisemassa

Ulkonäkö ja muotoilu

Kia Sorento on suunniteltu herättämään huomiota. Sen rohkea etusäleikkö, virtaviivaiset linjat ja tyylikkäät LED-ajovalot luovat vaikuttavan ulkonäön. Sorenton elegantti muotoilu ei ole pelkästään esteettinen, vaan se myös parantaa aerodynamiikkaa, mikä puolestaan vaikuttaa positiivisesti polttoainetaloudellisuuteen.

Sorenton ulkoinen muotoilu on saanut inspiraationsa Kia:n ”tiger nose” -designfilosofiasta. Tämä tunnistettava ilme yhdistettynä suureen pyöräkoteloihin ja korkeaan maavaraan antaa autolle voimakkaan ja valmiin ilmeen, joka erottuu liikenteessä.

Tilavuus ja mukavuus

Sisätiloissa Kia Sorento tarjoaa runsaasti tilaa jopa seitsemälle matkustajalle. Istuinjärjestelyt ovat joustavat, mikä mahdollistaa erilaisten kuorma- ja matkustustarpeiden täyttämisen. Kolmannen rivin istuimet ovat helposti taitettavissa, mikä lisää tavaratilaa merkittävästi.

Sorenton sisustus on suunniteltu tarjoamaan luksusta ja mukavuutta. Laadukkaat materiaalit, kuten pehmeät nahkapinnat ja puusomisteet, luovat elegantin ilmapiirin. Erityisen huomionarvoista on kuljettajan istuimen ergonomia ja säädettävyys, mikä takaa miellyttävän ajokokemuksen myös pitkien matkojen aikana.

Moottorit ja suorituskyky

Kia Sorento on saatavana useilla eri moottorivaihtoehdoilla, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja polttoainetaloudellisuuden. Näihin kuuluvat muun muassa tehokas 2.5-litrainen turboahdettu nelisylinterinen moottori sekä hybridivaihtoehdot, jotka yhdistävät bensiini- ja sähkömoottorin voiman.

Sorenton neliveto on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen pito ja ajettavuus kaikissa olosuhteissa. Tämä tekee Sorentosta erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä ajoneuvoa erilaisiin ajotilanteisiin, kuten lumisiin olosuhteisiin tai maastoon.

Turvallisuusominaisuudet

Kia Sorento on varustettu laajalla valikoimalla edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden turvallisimmista ajoneuvoista luokassaan. Näihin kuuluvat muun muassa:

Teknologia ja viihde

Kia Sorento tarjoaa kattavan valikoiman teknologisia ominaisuuksia, jotka parantavat ajokokemusta ja tarjoavat viihdettä matkojen aikana. Keskikonsolissa sijaitseva 10,25 tuuman kosketusnäyttö tarjoaa helpon pääsyn navigointiin, älypuhelimen integrointiin ja erilaisiin viihdesovelluksiin.

Sorento on myös varustettu Apple CarPlay ja Android Auto -järjestelmillä, jotka mahdollistavat saumattoman yhteyden älypuhelimen ja auton välillä. Langaton latausalusta varmistaa, että puhelin pysyy ladattuna ilman johtoja.

Ympäristöystävällisyys

Kia on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen, ja Sorento on hyvä esimerkki tästä. Hybridimallien ansiosta Sorento tarjoaa pienemmän polttoaineenkulutuksen ja vähentyneet päästöt, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Kia on myös investoinut kestävien materiaalien käyttöön auton sisätiloissa, mikä vähentää sen ympäristövaikutuksia.

Yhteenveto

Kia Sorento on katumaasturi, joka yhdistää tyylikkyyden, mukavuuden, suorituskyvyn ja turvallisuuden. Sen monipuoliset ominaisuudet ja edistyksellinen teknologia tekevät siitä erinomaisen valinnan niin perheille kuin aktiivisille kuljettajille. Olitpa sitten matkalla kaupunkiin tai maaseudulle, Kia Sorento tarjoaa luotettavan ja miellyttävän ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.

Sisällysluettelo

Ihastuitko Kia Sorentoon? Lue lisää mallista Kian sivuilta arrow2

Tutustu tarjouksiimme