Open mobile menu
Kiveniskemän korjaus hoituu Auto-Centerissä!

Kiveniskemän korjaus

Osuiko nasta tai kivi tuulilasiin? Älä odota liian kauan!

Jos ikkunaan on osunut kivi, on tärkeää, ettet odota liian kauan vaurion korjaamista. Vaurioitunut tuulilasi on herkkä lämpötilan vaihteluille ja kosteudelle ja voi kehittyä suuriksi vaurioiksi. Pienet vauriot ja halkeamat voivat laajentua nopeasti, varsinkin kylmällä, ja siksi on tärkeää, että otat yhteyttä korjaamoon mahdollisimman pian!

Suojaa vaurio teipillä

Jos teippiä on saatavilla, voit peittää halkeamat tai naarmut teipillä. Muista ensin puhdistaa pinta lialta.

Tuulilasi koostuu kahdesta lasikerroksesta, joiden välissä on kalvo, ja jos kalvoon pääsee kosteutta ja likaa, se voi värjäytyä. Tällainen kosteusvaurio voi johtaa tuulilasiin harmaaseen alueeseen, jota on vaikea tai usein mahdoton korjata. Peitä halkeama ja aja korjaamoon mahdollisimman pian korjauttamaan vaurio.

Mitä kiveniskemän korjaus maksaa?

Pelkästään paikkauksella korjattavissa olevat vahingot, kuten tuoreen kiveniskemän vaurio on huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Mikäli ajoneuvosi vakuutukseen sisältyy lasivakuutus, on kiveniskemän korjauttaminen sinulle veloituksetonta eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauksen kokonaisuudessaan. Jos sinulla ei ole lasivakuutusta voit ottaa yhteyttä meihin ja tiedustella hintaa.

Jos kuitenkin joudut vaihtamaan tuulilasin, se on huomattavasti kalliimpi vaihtoehto.

Siksi älä odota liian kauan, jotta pienet vauriot laajenevat suuremmaksi halkeamaksi.

Tuulilasi on tärkeä osa auton rakennetta

Tuulilasin ei tulisi ainoastaan ​​tarjota selkeää näkyvyyttä, vaan se on myös tärkeä osa auton koria. Tuulilasi jäykistää koria, tukee turvatyynyn toimintaa ja sen on kestettävä raskaita kuormia. Siksi on tärkeää, että tuulilasi on hyvässä kunnossa, jotta se pystyy toimimaan kuten sen on tarkoitettu.

Tuo autosi meille tarkistukseen ja päätetään yhdessä mikä olisi paras vaihtoehto.

Katso lähin huoltopisteemme täältä

Varaa huolto helposti netistä

Toyota logo
Lexus logo
Mitsubishi motors logo
Kia logo
Citroën logo
Peugeot logo