Open mobile menu
ilmastointilaitteen huolto

Ilmastointilaitteen huolto

Varmista hyvä sisäilma myös autossasi

Saamme jatkuvasti kuulla tai lukea somessa huonosta sisäilmasta kouluissa ja työpaikoilla, mutta useasti unohdamme, että auton sisällä oleva ilma voi yhtä hyvin olla tunkkainen ja täynnä bakteereita.

Haiseeko autossa hieman oudolta kesäloman jäljiltä? Sitten voi olla mahdollista, että autostasi on tullut kunnon bakteeripommi. Homesieni-itiöt sekä bakteerit leviävät ja tuloksena on pahanhajuinen sisäilma, joka saattaa aiheuttaa päänsärkyä, tukkoisuutta sekä silmien kirvelyä.

Moni kokee hajuongelmia autossa ja se voi johtua siitä, että ilmastointilaitteeseen on ehtinyt muodostua bakteereita. Tämä ei itsessään ole akuutti vaara, mutta tästä johtuen saatat tuntea itsesi väsyneeksi ratin takana, joka taas on erittäin vaarallista.

Uusissa autoissa on nykyään kunnon ilmastointilaitteet, jotka pitää huollattaa noin kahden vuoden välein. Hyvin toimiva ilmastointilaite vähentää autossa kosteutta ja lämpöä sekä puhdistaa sisäilmaa. Ilmastointilaite menettää yleensä arviolta 10-15% ilmastointiainetta per vuosi ja tästä johtuen ilmastointilaitteen teho heikkenee. Moni ei myöskään tule ajatelleeksi, että ilmastointilaitteen huolto ei kuulu määräaikaishuoltoon ja jo tämänkin vuoksi on tärkeää, että tarkistuttaa ilmastointilaitteensa kunnon ajoissa. Tuo autosi meille Ac Auto-Centeriin, jossa saat laadukasta ja asiantuntevaan huoltopalvelua.

Ilmastointilaitteen huolto on 99 euroa ja määräaikaishuollon yhteydessä 79 euroa.

Varaa aika jo tänään ja nauti ajamisesta raikkaassa autossa!

Varaa huolto helposti netistä

Toyota logo
Lexus logo
Mitsubishi motors logo
Kia logo
Citroën logo
Peugeot logo

Ehkä nämä artikkelit kiinnostavat sinua