Open mobile menu
Uuden auton ostajan kannattaa ottaa huolenpitosopimus.

Huolenpitosopimus

Huoltosopimus kannattaa aina valita uuden auton oston yhteydessä. Maksamalla määräaikaishuollosta kiinteän kuukausierän automallin ja ajettujen kilometrien mukaan voit huollattaa autosi ilman pelkoa suurista kertamaksuista.  

Huolenpitosopimus sisältää yleensä määräaikaishuollon sekä normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset, joiden lisäksi voit lisämaksusta sisällyttää sopimukseesi myös erilaisia lisäpalveluja mm.  sijaisautopalvelun tai renkaiden säilytys- ja vaihtopalvelun. Myös myyntitilanteissa huolenpitosopimuksella alaisena huolletuissa autoissa on keskivertoa parempi jälleenmyyntiarvo.

Katso autosi merkkikohtainen huoltosopimus alta

Alla olemme listanneet edustamiemme merkkiautojen huolenpitosopimukset.

Toyota -huoltosopimus

Toyota tarjoaa kaksi hyvää huoltosopimus-vaihtoehtoa. Voit valita joko perus Toyota huoltosopimuksen, johon kuuluu määräaikaishuollot tai laajemman Toyota huoltosopimus plus -sopimuksen, jolloin hintaan kuuluu myös luonnollisesti kuluvien osien huolto. Huoltosopimus alkaen 20,94 €/kk. Lue lisää Toyotan huoltosopimuksista ja siirry laskuriin.

Lexus Care -huoltosopimus

Lexus Care -huolenpitosopimus kattaa määräaikaishuollot, luonnollisen kulumisen aiheuttamat korjaukset ja osien vaihdot, sekä sijaisauton. Lisäksi voit valita sopimukseen myös huoltoon noudon ja palautuksen, renkaiden kausisäilytyksen ja renkaiden kausivaihdon.

kia logo 280x182 1

Kia -huolenpitosopimus

Kia-huoltosopimukseen kuuluu mm. huolto-ohjelman mukaiset määräaikasihuollot, moottoriöljyjen vaihto sekä luonnollisesta kulumisesta aiheutuvat pakolliset korjaukset. Kia-huolenpitosopimukseen on myös mahdollista ottaa lisäpalveluja. Saat myös Kia-huolenpitosopimuksen Kia-vaihtoautoihin. Tutustu Kia-huolenpitosopimukseen.

Mitsubishi -huolenpitosopimus

Mitsubishin huolenpitosopimus kattaa huolto-ohjelman mukaiset määräaikaisethuollot ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset tarvikkeineen ja osineen. Huoltosopimusta on myös mahdollista laajentaa lisäpalveluilla. Lue lisää huolenpitosopimuksesta.

Tutustu AC Auto-Centerin muihin huoltopalveluihin