Open mobile menu
Bensiiniauton tankkaus

Bensiiniauto

Toivotko matalapäästöistä, todistettua tekniikkaa ja ettei tarvitse huolehtia toimintamatkasta? Tällöin bensiiniauto on oiva valinta sinulle. Vaikka bensiiniautot ovat aiemmin kuluttaneet enemmän polttoainetta mitä dieselautot, niin nykyään modernit bensiiniautot ovat kääntäneet tämän puolelleen.

Bensiiniauton hyvät puolet

  • Edullinen hankintahinta
  • Ei huolta toimintamatkasta
  • Laaja valikoima automalleja

Bensiini on yleisin henkilöautoissa käytetty käyttövoima Suomessa

Bensiiniautoja on tarjolla laaja skaala ja kaikissa hintaluokissa. Tilastojen mukaan noin 70 prosenttia Suomessa käytössä olevista henkilöautoista on bensiinikäyttöisiä, mikä tekee bensiinistä ylivoimaisesti yleisimmän käyttövoiman henkilöautoissa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että on helpompi löytää juuri omiin toiveisiin sopiva auto. Bensiiniauton toimitusaikakin on huomattavasti lyhyempi mitä monilla uusilla sähköautoilla.

Katso kaikki tarjolla olevat bensiiniautommearrow2

Aitoa ajonautintoa

Raakaa voimaa, korkeat kierrokset ja äänekäs moottori – useimmille perinteiset moottorit tuottavat eniten ajonautintoa. Bensiinimoottorit muuttuvat jatkuvasti tehokkaammaksi ja päästöt ovat matalampia kuin ennen.

Bensiinimoottori on nopeissa kiihdytystilanteissa nopeampi kuin dieselauto ja kylminä talvipäivinä autosi lämpenee nopeammin.

Bensiinikäyttöinen auto on edelleen turvallinen valinta ja tulee olemaan monta vuotta eteenpäin.

Bensiinillä kulkeva hybridiauto?

Hybriditekniikalla voidaan alentaa bensiinin kulutusta ja päästöjä. Hybridiauto, jossa sähkömoottorin lisäksi toisen polttomoottorin voimanlähteenä toimii bensiini

Tutustu uusien autojen merkkiedustuksiemme autovalikoimaan

Toyota logo
Lexus logo
Kia logo
Mitsubishi logo