Open mobile menu

SUV -Katumaasturit

SUV:ssa on hyvät tilat, sporttinen ulkomuoto ja mukavat ajo-ominaisuudet. Korkea ajoasento tarjoaa sinulle paremman näkyvyyden liikenteeseen. SUV-korimallia on tarjolla useassa eri koossa ja on hyvä vaihtoehto farmariautolle tai hatchbackille. Katumaastureista on tullut vuosien aikana useamman suosikki korimalli.

NS EX05

SUV:n hyvät puolet

 • Korkea istuma-asento
 • Urheilullinen ulkomuoto
 • Loistavat maasto-ominaisuudet

SUV – Uusi suomalaisten suosima korimalli

SUV-korimallista on tullut suosittu tässä maassa, monestakin syystä. SUV on loistava perheauto varsinkin, jos tapana on pakata auto ja suunnata luonnonhelmaan. Suv:t ovat sekä urheilullisia, että tyylikkäitä, mutta samalla myös käytännöllisiä haastavissa ja ylitsepääsemättömissä maastoissa.

Useimmissa SUV-automalleissa on ominaisuutena tehokas moottori ja hyvä maavara, joita arvostaa varsinkin vaikeissa maastoissa. Käytännöllinen kulkuneuvo lumessa, jäällä ja huonokuntoisilla teillä. Moni merkki tarjoaa mallia myös nelivetoisena.

Suosikki katumaasturimallimme

Mitä sana SUV tarkoittaa?

SUV-termi on nykyään hieman vesitetty, mikä liittyy suurelta osin korimallin suosioon ja siihen, että yhä useammat automerkit markkinoivat autojaan maastoautoina. Alun perin termiä käytettiin vain maastoajoneuvoista, kun taas viime aikoina sitä on käytetty myös vähemmän vaikeissa maastoissa kestävistä autoista, mukaan lukien mallit, joissa ei ole nelivetoa.

Mistä SUV -korimallin tunnistaa?

Monet katumaasturit ovat muotoilultaan urheilullisia ja vetäviä, mikä tekee niistä houkuttelevan näköisiä ajoneuvoja. Niiden massiivinen ulkonäkö ja maastoautomainen olemus voivat myös viestiä voimaa ja seikkailumieltä. Korkea maavara saa tuntemaan, että istuu korkealla ja josta on myös hyvä näkyvyys tielle.

Löytyykö katumaasturille vaihtoehtoa?

Jos tehokas moottori ei ole tärkein kriteeri, mutta kuitenkin toivot autolta sporttista ulkomuotoa ja korkea ajoasentoa hyvällä näkyvyydellä, voi crossover -korimalli sopia paremmin. Lue lisää Crossover-korimallista.

Katumaasturit ovat suosittuja perheautoja

Katumaasturit ovat suosittuja perheautoja, koska niissä on tilavat tilat sekä matkustajilla, että matkatavaroille. Kuitenkin malleissa on eroavaisuuksia tilavuuden osalta. Jos sinulle on tärkeää, että autossa on tilava tavaratila voi farmariauto olla sinulle parempi vaihtoauto. Lue lisää farmariauto-korimallista.

6 syytä hankkia katumaasturi

 1. Tilavuus: Katumaasturit tarjoavat yleensä runsaasti tilaa sekä matkustajille että tavaralle. Ne ovat erinomaisia valintoja perheille, jotka tarvitsevat paljon kuljetustilaa esimerkiksi matkoilla tai päivittäisissä ajotehtävissä.
 2. Maasto-ominaisuudet: Useimmat katumaasturit on suunniteltu selviytymään vaihtelevista tieolosuhteista ja maastoista. Niiden korkeampi maavara ja nelivetojärjestelmät tekevät niistä ihanteellisia valintoja niille, jotka asuvat maaseudulla tai harrastavat aktiivista ulkoilmaelämää.
 3. Turvallisuus: Monet SUV-mallit tarjoavat laajan valikoiman turvallisuusominaisuuksia, kuten ajonvakautusjärjestelmät, lukkiutumattomat jarrut ja törmäyksenestoavustimet. Niiden suurempi koko ja vahvempi rakenne voivat myös tarjota paremman suojan törmäystilanteissa.
 4. Vetokyky: Katumaasturit ovat yleensä hyviä vetämään perävaunuja, veneitä ja muita raskaita kuormia. Tämä tekee niistä suosittuja valintoja esimerkiksi leirintämatkoille tai veneilyretkille lähteville perheille.
 5. Korkea istuma-asento: SUV:n korkea istuma-asento antaa kuljettajalle paremman näkyvyyden tiellä ja ympäristössä. Tämä voi parantaa ajoturvallisuutta ja antaa kuljettajalle itsevarmuutta ajon aikana.
 6. Monikäyttöisyys: Katumaasturit ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Ne voivat toimia sekä perheautona että seikkailuhenkisten ihmisten ajoneuvona, ja niitä voidaan käyttää niin arkipäivän ajotehtävissä kuin viikonloppuretkilläkin.

Sähköinen katumaasturi

Valikoimasta löytyy tällä hetkellä myös täyssähköisiä sekä sähköistettyjä katumaastoautoja. Alle olemme listanneet ominaisuuksia, joiden ansiosta sähköiset katumaasturit ovat houkutteleva vaihtoehto niille autoilijoille, jotka arvostavat ympäristöystävällisyyttä, suorituskykyä ja modernia teknologiaa ajoneuvossaan.

 1. Ympäristöystävällisyys: Sähköiset katumaasturit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille polttomoottoriautoille, sillä ne käyttävät sähköä polttoaineen sijaan. Tämä vähentää hiilidioksidipäästöjä ja muita haitallisia päästöjä, mikä on tärkeää ilmastonmuutoksen torjunnassa.
 2. Hiljainen ja sulava ajo: Sähkömoottorit tarjoavat hiljaisen ja sulavan ajokokemuksen. Sähkökatumaasturit ovat tunnettuja äänettömästä ja pehmeästä käynnistyksestä sekä tasaisesta voimantuotosta, mikä tekee niistä miellyttävän ajaa niin kaupungissa kuin maantielläkin.
 3. Suorituskyky: Vaikka sähköautot eivät välttämättä ole yhtä voimakkaita kuin perinteiset polttomoottoriautot, monet sähköiset katumaasturit tarjoavat silti vakuuttavan suorituskyvyn. Niiden sähkömoottorit tarjoavat välitöntä vääntöä ja hyvän kiihtyvyyden, mikä tekee niistä tehokkaita ajoneuvoja.
 4. Latausmahdollisuudet: Sähkökatumaasturit voidaan ladata kotona tai julkisilla latauspisteillä, mikä tekee niistä käteviä ja helppoja käyttää. Monet valmistajat tarjoavat myös erilaisia latausvaihtoehtoja, kuten nopeita pikalatausasemia, jotka mahdollistavat lyhyemmät latausajat ja pidemmät ajomatkat.
 5. Modernit teknologiat: Sähkökatumaasturit ovat usein varustettuja moderneilla teknologioilla ja ominaisuuksilla, kuten älykkäillä ajonhallintajärjestelmillä, digitaalisilla mittaristoilla ja viihdejärjestelmillä. Ne voivat myös tarjota erilaisia ajotiloja ja säätömahdollisuuksia, jotka parantavat ajokokemusta ja energiatehokkuutta.
 6. Alhaisemmat käyttökustannukset: Vaikka sähköauton hankintahinta voi olla korkeampi kuin vastaavan polttomoottoriauton, niiden käyttökustannukset ovat yleensä alhaisemmat. Sähkökatumaasturit vaativat vähemmän huoltoa ja niiden energiakustannukset ovat yleensä polttoaineeseen verrattuna alhaisemmat.

Pyydä tarjous unelmiesi autosta!

Oletko löytänyt unelmiesi SUV-auton? Ota yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous!

 • Suv:n ja pienemmän auton risteytys
 • Kompakti auto, jossa hyvät tilat
 • Helppo sisään- ja ulostulo

arrow2

 • Hyvin tilaa matkatavaroille
 • Tilavat ja fiksut ratkaisut
 • Täydellinen suurostoksille ja mökkireissulle

arrow2

 • Pieni perheauto
 • Helppo ajettavuus ja parkkeeraus
 • Yleensä hyvä saavutettavuus

arrow2

 • Täydellinen isolle perheelle
 • Hyvät istumapaikat max. 9 hengelle
 • Todella iso tavaratila

arrow2

Sisällysluettelo

Ehkä sinua kiinnostaisi lukea alla olevista aiheista

Katso kaikki tarjoukset