Open mobile menu
paljon autoja parkkipaikalla

Onko auton osto edessä?

Oletko harkinnut uuden auton ostoa, mutta olet eksyksissä lukuisien vaihtoehtojen keskellä? Ei hätää, olemme täällä auttamassa sinua löytämään juuri sinulle sopivan auton. Oikean auton valitseminen voi tuntua haastavalta, mutta tämän oppaan avulla voit tehdä harkitun päätöksen, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi ja budjettiisi.

Korimallit

Opi lisää eri korimalleista ja niiden ominaisuuksista.

arrow2

Käyttövoimat

Sähköauto, hybridi, bensiini vai diesel? Mikä käyttövoima sopisi sinulle parhaiten?

arrow2

Varustetasot

Opi eri varustelutasoista ja ota talteen vinkit, joita olisi hyvä pohtia etukäteen.

arrow2

Kartoita tarpeesi ennen auton ostoa

Löytääksesi itsellesi täydellisen auton, joka sopii juuri sinulle ja tarpeisiisi parhaiten, suosittelemme vastaamaan alla listattuihin kysymyksiin:

auton osto

1. Kuinka paljon tilaa tarvitset?

Kuinka monta henkilöä ja paljonko tavaraa kuljetat yleensä mukanasi? Tarvitsetko tilavaa perheautoa, kompaktia kaupunkiautoa vai ehkä maastokykyistä maasturia? Tämä tieto auttaa valitsemaan tarpeitasi vastaavan korimallin.

2. Paljon käytät autoa ja kuinka pitkiä ajomatkoja teet?

Kuinka paljon säästät ajamalla sähköautolla? Onko tämä sinun mielestäsi tärkeää? Kuinka pitkä toimintamatkan pitäisi olla?

3. Haluatko ajaa sähköisesti?

Asutko kaupungissa ja ympäristöasiat ovat sinulle tärkeitä? Onko sinulla mahdollisuutta ladata autoa helposti? Ajatko usein pitkiä matkoja? Yhdessä 2. kohdan kanssa vastaa tämä kysymykseesi käyttövoimasta.

4. Kuka ajaa autoa?

Millaisia toiveita on heillä, jotka ajavat autoa? Onko tärkeää, että ajoasento on korkealla vai matalalla? Onko esimerkiksi helppo pääsy autoon ja autosta ulos kapuaminen tärkeää?

5. Tarvitsetko vetokoukkua?

Onko sinulla vene tai asuntovaunu? Onko sinulla tarvetta kuljettaa painavia asioita peräkärryllä tai kiinnittää polkupyöräteline? Tässä tapauksessa peräkoukku kannattaa asettaa korkealla prioriteettilistalla.

6. Toivotko jotain pientä ekstraa?

Peruutuskamera, Spotify, sähköllä säädettävät istuimet, joissa on hierontatoiminto -kuinka paljon toivot mukavuutta? Onko auton muotoilu tärkeää? Suosittelemme vilkaisemaan uudet autot- valikoimaamme, saadaksesi idean millaisesta autosta pidät ja ehkä et pidä, samalla suosittelemme lukemaan eri lisävarusteluokista.

7. Kuinka suuri budjettisi on?

Kuinka paljon olet valmis käyttämään uuteen autoon? Muista ottaa huomioon sekä auton ostohinta että mahdolliset ylläpitokustannukset, kuten polttoaine, vakuutus ja huollot.

Vertaile eri autojen hintoja ja tarjouksia sekä harkitse vaihtoehtoja, kuten rahoitusta tai leasing-sopimusta. Mieti olisiko käytetty auto sopivampi budjettiisi vai uusi auto, jonka käyttökulut ovat pienemmät. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tee päätös. Valitse auto, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Toivottavasti tämä auton osto-opas auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan auton.

Muista ottaa aikaa ja harkita vaihtoehtoja huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Onnea autonhakuun!

Tarvitsetko apua auton valitsemisessa? Ota meihin yhteyttä, niin me autamme sinua parhaamme mukaan!

Oletko jo tutustunut vaihtoautovalikoimaamme?

Tutustu edustamiimme automerkkeihimme

TOYOTALOGO
LEXUSLOGO
KIALOGO
MITSUBISHILOGO 1

Ehkä sinua kiinnostaisi lukea artikkelejamme?

Katso kaikki tarjouksemme