Open mobile menu
Vaihtoautot Raisio

Vaihtoautot Raisio – Varmat ja laadukkaat käytetyt autot Raisiosta

Auto-Center Raisio tarjoaa laajan valikoiman vaihtoautoja Raisiossa, ja liikkeemme sijaitsee osoitteessa Allastie 2. Tämä helposti saavutettava sijainti mahdollistaa vaivattoman käynnin, tulitpa sitten Turusta tai muualta lähialueelta. Turun keskustasta matka vie vain lyhyen ajan, joten meille on helppo tulla sekä autolla että julkisilla kulkuneuvoilla.

Auto-Center Raisio, vaihtoautot

Allastie 2, 21200 Raisio, Varsinais-Suomi

0300 870 730

ma-pe: 09-18, la: 10-15

Ajo-ohjeet

Katso toimipisteet tarkemmat yhteystiedot >>

Laaja vaihtoautovalikoima

Auto-Center Raisiossa on tarjolla yli 300 erilaista käytettyä autoa, joten valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Meillä on pienen budjetin autoja, vähän ajettuja hybridejä sekä sähköautoja. Monipuolisesta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton, olitpa sitten etsimässä taloudellista vaihtoehtoa tai modernia ja ympäristöystävällistä ajoneuvoa.

Unelma-auton toimitus kotiin

Jos löysit unelmiesi auton, mutta asut toisella paikkakunnalla, ei hätää. Auto-Center Raisio tarjoaa moneen autoon toimituksen kotiovellesi toimituskuluja vastaan. Tämä palvelu tekee auton ostamisesta entistä helpompaa ja kätevämpää, vaikka asuisit kauempanakin. Ota yhteyttä myyjiimme saadaksesi lisätietoja kotiinkuljetuksesta ja järjestelyistä. Ota yhteyttä >>

Koeajo ja myyjäpalvelut

Kaikki Raision vaihtoautot ovat koeajettavissa liikkeemme aukioloaikojen puitteissa. Koeajo on tärkeä osa käytetyn auton ostamista, ja se auttaa varmistamaan, että valitsemasi ajoneuvo vastaa odotuksiasi. Auto-Center Raision asiantuntevat myyjät ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa auton ostoon liittyvissä kysymyksissä ja tarjoavat ammattitaitoista neuvontaa auton valinnassa. Ota yhteyttä >>

Ota yhteyttä tai vieraile liikkeessä

Auto-Center Raisio toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan liikkeessämme. Myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan ajoneuvon ja vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käydä paikan päällä Raision autoliikkeessä. Katso tarkemmat yhteystiedot täältä >>

Miksi Valita Auto-Center Raisio?

Auto-Center Raisio erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla laajan valikoiman vaihtoautoja Raisiossa sekä ensiluokkaista asiakaspalvelua. Kun valitset Auto-Center Raision, voit olla varma, että saat luotettavan ja laadukkaan käytetyn auton, joka vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi.

Auto-Center Raisio – Yli 300 käytettyä autoa

Luotettava valinta

Kun harkitset käytetyn auton ostoa, Auto-Center Raision vaihtoautot ovat luotettava valinta. Meidän kattavasta valikoimastamme löydät sopivan ajoneuvon, olipa tarpeesi mikä tahansa. Auto-Center Raisio on tunnettu luotettavista ja hyvin huolletuista vaihtoautoista, joten voit tehdä autokaupat turvallisin mielin.

Laaja valikoima

Auto-Center Raisio tarjoaa yhden Raision laajimmista vaihtoautovalikoimista. Meillä on tarjolla niin henkilöautoja, maastoautoja, kuin myös hyötyajoneuvoja. Kaikki vaihtoautot Raisio ovat tarkastettuja ja hyväkuntoisia, joten voit luottaa niiden laatuun ja turvallisuuteen.

Asiantunteva palvelu

Palvelumme ei rajoitu pelkästään ajoneuvojen myyntiin. Auto-Center Raision asiantunteva henkilökunta auttaa sinua kaikissa autokauppaan liittyvissä asioissa. Olitpa sitten ostamassa ensimmäistä autoasi tai etsimässä päivitystä nykyiseen ajoneuvoosi, meiltä saat henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Vaihtoautot Raisio ovat paras valinta, kun arvostat laatua ja asiakaspalvelua.

Kestävä valinta

Valitsemalla Auto-Center Raision vaihtoautot Raisio, teet kestävän valinnan sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. Käytetty auto on usein edullisempi vaihtoehto uuteen verrattuna, ja samalla se on ekologinen valinta. Kun ostat käytetyn auton meiltä, voit olla varma, että saat hyvin huolletun ja laadukkaan ajoneuvon.

Yhteenveto

Auto-Center Raisio tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden löytää luotettavia ja laadukkaita käytettyjä autoja Raisiosta. Sijainti Allastie 2tekee vierailusta helppoa ja kätevää. Laaja valikoima varmistaa, että löydät juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Käy koeajolla ja hyödynnä asiantuntevien myyjien apua auton valinnassa. Tarjoamme myös kotiinkuljetuksen, joten etäisyys ei ole este unelma-autosi hankinnalle. Tervetuloa Auto-Center Raisioon!

Auto-Center Lisäturva on AC:n oma lisävastuusitoumus auton mahdollisten korjauskulujen varalta. Lisäturva on voimassa 12 kk/20 000 km.

Lisäturva on mahdollista saada seuraavanlaisiin autoihin:

Voimassaolon edellytyksenä on auton huolto-ohjelman noudattaminen. Auto-Center lisäturva kattaa yleisimmät viat palvelun ehtojen mukaan seuraavien komponenttien osalta:

Lisäturva ei kata kuluvia osia (esim. jarrulevyt ja palat)

Korjausehdot: Lisäturvasta korvataan enintään 6 000 euroa koko turvan voimassaolon ajalta. Omavastuu 150 euroa.

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelman maksuton 12 kk:n Turva sisältyy kaikkiin Toyota-liikkeistä myytäviin, enintään 8 vuoden ikäisiin ja enintään 160 000 km ajettuihin Toyota-vaihtoautoihin.

Vaihtoautot Raisio – automyyjät

niklasvello

Vaihtoautomyyjä

0207 810 705

whatsapp trans phone transp

Joni

Vaihtoautomyyjä

0207 810 748

whatsapp trans phone transp

Jani S

Jani Sarvanto

Automyyjä AMT FI | EN

0207 810 718

whatsapp trans phone transp

Tommi

Tommi Mäkelä

Automyyjä AMT FI | EN

0207 810 704

whatsapp trans phone transp

Jonas

Jonas Haltsonen

Vaihtoautopäällikkö FI | SV | EN

0207 810 717

whatsapp trans phone transp

niko

Niko Savinen

Vaihtoautojohtaja

0207 810 754

whatsapp trans phone transp

Ari ac vari 1

Ari Aaltonen

Autojen osto ja hinnoittelu

0207 810 712

whatsapp trans phone transp

Jätä yhteydenottopyyntö

Olemme yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.