Open mobile menu
Valitse oikea sähköinen perheauto

Sähköinen perheauto

Harkitsetko sähköautoa perheautoksi? Silloin sinun kannattaa lukea tämä!

Oletko etsimässä sähköautoa uudeksi perheautoksi? Olemme listanneet viisi kohtaa, jotka mielestämme sinun kannattaa ottaa huomioon, kun olet harkitsemassa uuden sähköisen perheauton ostamista.

Näin valitset oikean sähköauton perheelle

Perheautossa pitäisi mieluusti olla pitkän listan verran ominaisuuksia ja toimintoja täyttääkseen koko perheen tarpeet. Autossa täytyy olla iso tavaratila, tilaa takapenkeillä, kuskilla mukavat ajopuitteet sekä ehkä hieman parempi saavutettavuus. Ja lisäksi auto saisi olla sähköauto.

Onneksi sähköautot kehittyvät tällä hetkellä hurjaa vauhtia ja tällä hetkellä ei ole paljon hyviä syitä miksi valita muuta käyttövoimaa, kuin sähkö. Ja tämä pätee myös sinua, joka etsit sopivaa perheautoa.

Mikä on paras sähköinen perheauto sinulle?

Se että sähköautomarkkinat kasvavat ennätysvauhtia on mahtavaa, mutta se tuo myös mukanaan valinnan vaikeuden. Löytääksesi juuri sinulle ja tarpeisiisi vastaavan auton suosittelemme, että aloitat pohtimalla mitkä ovat juuri sinulle ja perheellesi tärkeimmät asiat ja listaatte ylös kriteerit.

Suosittelemme, että käyt läpi alla listaamamme viisi kohtaa ja tämän jälkeen järjestät tärkeysjärjestykseen nämä kohdat niin, että sinulla on lopuksi selkeä prioriteettilista. Jos olet onnekas, löydät sähköisen perheauton, joka vastaa kaikkia tarpeitasi tai päinvastoin, jos et ole, niin tiedät ainakin mitä sinun tulee priorisoida.

1. Kuinka pitkä toimintamatka on tarpeen?

Useimmat pärjäävät oikein hyvin sähköautolla, jossa toimintamatka on 350+ km. Mutta, jos kuitenkin sinulla on jokin syy, miksi vaadit autolta pidempää toimintamatkaa, kannattaa se kirjoittaa ylös listaan.

2. Kuinka paljon tilaa tarvitset?

Kuljetatko yleensä reissuilla lastenvaunuja, isoja matkalaukkuja tai muita paljon tilaa vieviä tavaroita? Siinä tapauksessa sinun pitää valita sähköauto, jossa on tarpeeksi iso tavaratila. Tai ehkä et tarvitse samaan aikaan takapenkkejä? Silloin voit mahdollisesti kaataa takapenkit alas niillä kerroilla, kun tarvitset lisää tilaa.

3. Onko sinulla tarve jollekin tietylle lisävarusteelle?

Tällä hetkellä, kun suunnittelet sähköisen perheauton ostoa, on sinulla tarjolla laaja valikoima vaihtoehtoja ja lisävarusteita, joista valita. Lisäksi on autoja, jotka on suunniteltu kattamaan joitain lisätarpeita. Tarvitsetko esimerkiksi 7-paikkaisen tila-auton? Vetokoukun, jolla voi vetää peräkärryä tai asuntovaunua? Entä onko neliveto must? Tai sitten ehkä tarvitset mahdollisuuden lastata jotain katolle? Tässä tapauksessa kannattaa lisätä myös nämä toiveet listalle.

4. Millaisia odotuksia sinulla on perheautolta?

Ei väliä minkä merkkisen tai mallin ostat tänään, koska uusi auto on aina iso parannus vanhaan verrattuna. Ei kuitenkaan ole salaisuus, että merkeissä ja malleissa on eroavaisuuksia, kun kyseessä on esimerkiksi laatu, ajomukavuus, lisävarustelu. Mieti siis tarkkaan mitkä näistä ovat sinulle tärkeimpiä.

5. Mikä on budjettisi?

Taloudellinen tilanne on myös yksi iso tekijä, jolla on suuri merkitys, kun olet ostamassa perheautoksi sähköautoa. Jos sinulle ei ole tärkeintä, että auto on kaikesta hienoin, kannattaa valita edullisempi automalli, jossa kuitenkin on sinulle tärkeät kriteerit. Tässä kohtaa tulee myös valittavaksi rahoitustapa.

Meiltä saa hyviä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin, joista kannattaa rohkeasti kysyä myyjiltämme lisää.

Minkä sähköisen perheauton valitsen?

Kun kriteerilista on saatu valmiiksi, on aika käydä läpi markkinat. Täältä voit tutustua AC Auto-Centerin sähköistettyihin perheautoihin.

Kun olet löytänyt potentiaalisen automallin, suosittelemme ottamaan yhteyttä tai käymään autoliikkeessämme, jolloin pääset näkemään auton livenä sekä voit tarvittaessa keskustella automyyjiemme kanssa ja saada vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Suosittelemme myös, että koeajat auton tai autot, joista olet kiinnostunut. Näin saat paremman kuvan siitä miltä kyseistä autoa on oikeasti ajaa ja onko autossa esimerkiksi tarpeeksi iso tavaratila.

Toivon mukaan olet löytänyt unelmiesi auton ja koko perhe voi valmistautua tuleviin jännittäviin automatkoihin. Jos et ole vielä aivan varma valinnasta suosittelemme, että otat yhteyttä automyyjäämme, joka mielellään auttaa sinua tilanteessasi.

Mallistossamme olevat sähköiset perheautot

Katso myös hybridi- sekä plug-in hybridiautovalikoimamme, josta löytyy loistavia malleja perheautoiksi.

Jos uusi auto ei sovi juuri tällä hetkellä budjettiisi, meiltä löytyy myös loistavia käytettyjä autoja, joihin voit tutustua vaihtoautosivullamme.

Lisäturvat vaihtoautoon

Vaikka auton ostaminen tuo mukanaan huolta mahdollisista huolloista ja korjauksista, on onneksi tarjolla loistavia lisäturvapalveluja. Kaikki Toyota -vaihtoautomme, joiden ikä on alle kahdeksan vuotta sekä ajetut kilometrit alle 160 000 ovat huolellisesti tarkistettuja Toyota Approved Vaihtoauto -ohjelman mukaisesti. Tämä antaa vaihtoautollesi 12 kk:n maksuttoman lisäturvan.

Lue lisää Toyota Approved Vaihtoautosta >

Katso kaikki Toyota Vaihtoautomme >

Toyotalla on tarjolla myös loistava Toyota Relax -turva, joka tarjoaa jopa 10 vuotta maksutonta turvaa, kun huollatat autosi vuosittain Toyota-merkkihuollossa.

Lue lisää Toyota Relax -turvasta >

Muihin vaihtoautoihimme on tarjolla myös Auto-Center Lisäturva, joka on lisävastuusitoumus auton mahdollisten korjauskulujen varalta. Lisäturva on mahdollista ottaa autoihin, joiden ikä on alle 10 vuotta ja joiden mittarilukema on alle 200 000 kilometriä. Saat lisäturvan edulliseen hintaan 599 € ja se on voimassa 12kk/ 20 000 kilometriä. Lisäturvalla voit hankkia itsellesi mielenrauhaa kun vältyt yllätyskuluilta.

Lue lisää Auto-Center Lisäturvasta >

Haluatko myydä nykyisen autosi vaihdossa? Myy se meille!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä artikkelit