Open mobile menu
AC Auto-Centeristä löydät laajan valikoiman hybridi vaihtoautoja

Olisiko aika vaihtaa autoa?

Oletko harkinnut uuden auton ostamista ja oman autosi myymistä vaihdossa?

Käytetyn auton ostaminen saattaa usein olla parempi vaihtoehto, ajatellen omaa taloudellista tilannetta sekä auton toimitusaikaa. Meiltä AC Auto-Centeristä löydät täydellisen auton käyttötarpeisiisi, oli se käytetty tai aivan uusi. Kaikki vaihtoautomme ovat tarkistettuja ja me autamme sinua löytämään unelmiesi auton.

Miksi tulla Auto-Centeriin?

Auto-Center on luotettava ja asiantunteva vaihtoautoliike jo vuodesta 1989, joka toimii Raisiossa, Loimaalla, Forssassa sekä Turussa. Auto-Center on tunnetun Toyota -automerkin arvostettu jälleenmyyjä Varsinais-Suomessa. Raision liikkeestä löytyy lisäksi Lexus -luksusauton merkkiedustus. Turun Auto-Centerin liikkeestä löydät laajan Mitsubishi ja Kia -valikoiman.

Auto-Centerin vaihtoautopuoli on monipuolinen, kun kaikkien neljän liikkeen varastot yhdistetään. ”Yksi hyvistä puolista meillä on alati vaihtuva varasto, kiitos loistavan uusien autojen myynnin sekä liikkeiden hyvän yhteistyön”, ylistää vaihtoautopuolen konkarimyyjä Jonas Haltsonen. ”Vaikka olemmekin merkkiliike, niin moni ei tiedä, että meiltä saa myös edullisia vaihtoautoja aina 1000 euron hintaluokasta alkaen”, kertoo Jonas.

Autokauppa käy edelleen vilkkaasti vaikka uusien autojen toimitusta saakin tällä hetkellä odottaa pitkän tovin. Vaihtoautopuolella on huomattu muutosta siinä, että yhä useampi haluaa mieluummin seuraavaksi hybridiauton. ”Polttoaineen hinnannousu on huomattavasti lisännyt ihmisten kiinnostusta hybridiautoihin sekä täyssähköautoihin. Ja tietenkin moni myös haluaa ajaa ekologisemmin”, summaa Jonas.

AC Auto-Center Raision vaihtoautopäällikkö Jonas Haltsonen
AC Auto-Center Raision vaihtoautopäällikkö Jonas Haltsonen

Tutustu AC Auto-Centerin vaihtoautoihin

Vaihtoauton rahoitus

Autorahoitus on nykyään tavallisin tapa hankkia unelmiensa auto. Auto on yksi isoimmista hankinnoista ja harvalla on mahdollista ostaa kerralla autoa omilla säästöillään. Siksi autorahoitus on oiva tapa pilkkoa hankintahintaa kukkarolle sopivampiin kuukausieriin. Voit itse vaikuttaa sopimuksen pituuteen maksamalla joko isomman käsirahan tai jättämällä suuremman viimeisen maksuerän. Oman taloudellisen tilanteen   seuranta helpottuu, kun auton kuukausierä on sovittu vuosiksi eteenpäin.
Meiltä saa hyviä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin, joista kannattaa rohkeasti kysyä myyjiltämme lisää.

Lisäturvat vaihtoautoon

Vaikka auton ostaminen tuo mukanaan huolta mahdollisista huolloista ja korjauksista, on onneksi tarjolla loistavia lisäturvapalveluja. Kaikki Toyota -vaihtoautomme, joiden ikä on alle kahdeksan vuotta sekä ajetut kilometrit alle 160 000 ovat huolellisesti tarkistettuja Toyota Approved Vaihtoauto -ohjelman mukaisesti. Tämä antaa vaihtoautollesi 12 kk:n maksuttoman lisäturvan.

Lue lisää Toyota Approved Vaihtoautosta >

Katso kaikki Toyota Vaihtoautomme >

Toyotalla on tarjolla myös loistava Toyota Relax -turva, joka tarjoaa jopa 10 vuotta maksutonta turvaa, kun huollatat autosi vuosittain Toyota-merkkihuollossa.

Lue lisää Toyota Relax -turvasta >

Muihin vaihtoautoihimme on tarjolla myös Auto-Center Lisäturva, joka on lisävastuusitoumus auton mahdollisten korjauskulujen varalta. Lisäturva on mahdollista ottaa autoihin, joiden ikä on alle 10 vuotta ja joiden mittarilukema on alle 200 000 kilometriä. Saat lisäturvan edulliseen hintaan 599 € ja se on voimassa 12kk/ 20 000 kilometriä. Lisäturvalla voit hankkia itsellesi mielenrauhaa kun vältyt yllätyskuluilta.

Lue lisää Auto-Center Lisäturvasta >

Vinkkejä vaihtoauton myyntiin ja ostoon

Alle olemme listanneet vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin, joita saattaa ilmetä, kun autonvaihto on ajankohtaista.

Kuinka vaihdan autoni?

Auton vaihtaminen on oikeastaan aika helppoa. Vaihto toimii käytännössä niin, että me ostamme autosi, jonka haluat vaihtaa hintaan, jonka sovimme yhdessä. Vaihtoautosta saadun hyvityshinnan voit käyttää suoraan meiltä hankittavan uuden auton ostoon ja autostasi tarjottu summa vähennetään näin uuden auton myyntihinnasta. Väliraha, joka sinulla jää maksettavaksi on näiden kahden auton välinen erotus. Vaihto onnistuu myös nykyistä halvempaan autoon, jolloin välistä jäävä summa maksetaan sinulle päin.

Kun haluat vaihtaa tai myydä autosi, kannattaa ensin sopia myyjän kanssa ilmainen hinnan arviointi, jolloin tuot autosi näytille. Paras tapa on varata aika etukäteen, niin et joudu odottelemaan, mutta voit myös tulla suoraan liikkeeseemme.

Kun autolle tehdään hinta-arviointia, käymme sen läpi mahdollisten kolhujen ja vaurioiden varalta. Myös auton sisätilat tutkitaan varmistaen, että kaikki toimii ja näemme auton yleiskunnon. 

Kun arviointi on suoritettu, annamme sinulle vaihdossa tarjottavan hinnan. Me otamme vaihdossa kaikkia automerkkejä.   

Kannattaako auto myydä itse?

Myymällä autosi itse saatat saada autostasi hieman paremman myyntihinnan, kuin myymällä autosi autoliikkeelle. Ja täysin sen vuoksi, että teet kaiken työn itse. Huomioithan, että auton myymiseen vaadittavat esivalmistelut vievät yllättävän paljon aikaa ja vaivaa sekä auton esittely potentiaalisille asiakkaille vaatii myös aikansa.

Auton myyminen tai  liikkeen kautta tuo kuitenkin turvan tunnetta, koska me hoidamme kaiken alusta loppuun myynnin osalta. Näin sinun ei tarvitse murehtia, jos myynnin jälkeen autossa ilmenisi yhtäkkiä ongelmia. Auton myyminen ja vaihto meidän kauttamme on tässä mielessä monille parempi ratkaisu.

Miksi valita autonvaihto AC Auto-Centerillä?

Nopeaa ja helppoa ovat tärkeimmät argumentit minkä vuoksi sinun kannattaa myydä autosi vaihdossa meille. Tuo autosi meille ja kaikki hoituu yhdellä reissulla, jolloin jätät vanhan autosi meille ja lähdet uudella kotiin. Myös tilitys hoidetaan samalla.

Näin ollen myös säästät aikaa ja vaivaa huolloissa, korjauksissa, auton putsauksessa, ilmoituksen luomisessa, auton esittelemisessä potentiaalisille ostajille ja myynnin ohella tapahtuvissa paperitöissä.

AC Auto-Center on luotettava vaihtoautokauppias
AC Auto-Center on luotettava ja asiantunteva vaihtoautokauppias.

Kannattaako auto myydä merkkiliikkeeseen?

Myymällä autosi merkkiliikkeeseen saatat saada jopa paremman hinnan autostasi. Myyjät tuntevat parhaiten automerkit sekä mallit ja heillä on yleensä valmiina asiakaskunta, jolle lähteä autoa tarjoamaan.

Selvitä autosi hinta-arvio heti ottamalla yhteyttä asiantuntevaan myyjäämme.

Minkä arvoinen autoni on?

Aivan ensimmäiseksi, kun olet myymässä autoasi, on hyvä selvittää autosi markkina-arvo. Hyvä tapa on tutkia autojen myyntiportaaleista samankaltaisten autojen keskimääräinen hintapyynti.

Vaikka vertailu antaakin suuntaa auton arvosta ja summasta, jonka siitä käteesi voit saada, kannattaa pitää mielessä, että pyyntihinnat ja autosta saatava hyvitys eivät ole yksi yhteen. Myydessä auton liikkeelle täytyy huomioida, että automyyjä tekee tällöin sinun puolestasi auton myyntityön, jolla liike sekä automyyjä lopulta elävät.

Kannattaa myös pitää mielessään, että auton arvo saattaa vaihdella liikkeiden välillä. Tähän on monta syytä, mutta kolme tärkeintä niistä ovat:

Voinko myydä rahoitetun auton?

Monia askarruttaa voivatko he myydä auton, jossa on vielä autolainaa jäljellä. Kyllä voi! Ota yhteyttä myyjäämme niin selvitetään, koska jokainen tapaus on yksilöllinen.

autopesu

Mitä kannattaa tehdä ennen kuin tuo auton arvioitavaksi meille:

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä artikkelit