Open mobile menu
Kia Niro vuoden auto Suomessa 2023

Upea uusi Kia Niro on vuoden auto Suomessa 2023!

Uusi Kia Niro on valittu vuoden auto Suomessa 2023 -kilpailun voittajaksi. Eikä ihme, sillä Niro on myös testimenestyjä (TM 21/2022 vertailuvoittaja ja Kultainen ohjauspyörä -palkinnon voittaja). Lisäksi Kia Niro on Vuoden auto 2023-finalisti, joten Kialla on mahdollisuus voittaa automaailman arvostetuimman tittelin jo toistamiseen kaksi vuotta peräkkäin (Kia EV6 valittiin vuoden autoksi 2023).

Täysin uudistettu Kia Niro tekee vaikutuksen modernilla muotoilullaan sekä teknologiallaan. Lisäksi liitettävyyteen ja turvallisuuteen on panostettu entistä enemmän. Uudistettu crossover-malli tarjoaa sopivasti tilavuutta ja ketteryyttä arjen haasteisiin. Valitse joko täyssähköinen Niro EV, Niro hybridi tai ladattava Niro-hybridiauto.

Katso kaikki Kia Niromme täältä

Kia Niro Plug-In Hybrid
Kuva: Joni Lindberg

Uskaliaasti eteenpäin

Uuden Kia Niron ulkomuoto on katseenvangitseva. Särmikäs kaksivärinen etusäleikkö on yhdistelmä tyylikästä mattaa sekä kiiltävää pintaa. Kuusikulmainen kuviointi tuo mieleen tulevaisuuden.

Kia Nirossa on näyttävä kaksisävyinen kori, jossa on joko korkeakiiltoiset tai Steel Grey -harmaat kylkilistat, jotka antavat autolle persoonallisen ilmeen. Autossa on kauniit Heartbeat-päiväajovalot, Takaosa on suunniteltu tyylikkäästi yksinkertaisesti bumerangin muotoisilla takavaloilla, kestävällä liukulevyllä sekä vahvalla puskurilla. Takaosasta löytyy lisäksi Aero C -pilari, joka parantaa auton aerodynamiikkaa.

Miellyttävää minimalista tyylikkyyttä

Uudessa Kia Nirossa on haluttu tehdä matkustamisesta mahdollisimman mukavaa ja rentouttavaa. Istuimiin ja älykkäisiin toimintoihin on yhdistetty laadukasta suunnittelua ja nykypäivän teknologiaa.

Kialla halutaan näyttää sitoutuminen kestävään kehitykseen ja sen vuoksi uuteen Niroon on tuotu erilaisia istuinmateriaaleja. Riippuen valitsemastasi varustetasosta vaihtoehtoina on kangasta, kankaan ja keinonahan yhdistelmää sekä PVC-keinonahkaa tai PU-keinonahkaa, jotka ovat molemmat vegaanisia. Vegaaniset PU-nahkaistuimet sisältävät myös eukalyptuspuusta valmistettua Tencel™-materiaalia, joka tekee niistä luonnollisemman tuntuiset.

Uuden Kia Niron ohjauspyörän takaa voit ihastella auton omanlaatuista muotoilua, jossa kojelaudan ja ovien verhoilun pystysuorat sekä diagonaaliset muodot sulautuvat keskenään, lisukkeena täydentävä tunnelmavalaistus keskikonsolin ympärillä. Nauti auton käyttäjäystävällisistä ja helpoista toiminnoista, jotka ovat aivan käden ulottuvilla. Keskikonsoliin integroitujen Multimode-säätimien avulla hallitset helposti multimedia- ja ilmastointiasetuksia. Lisäksi konsolista löytyy muunneltavissa olevat säilytystilat sekä siirrettävät mukinpidikkeet.

Kia Niro vuoden auto 2023
Kuva: Joni Lindberg

Kolme käyttövoimaa – valitse omasi!

Kia Niro EV

 • Akku: 64.8 kWh
 • CCS-latausliitäntä
 • Toimintamatka 460 km* (WLTP yhd.)
 • Vetokyky jopa 750 kg

Alk. 45 473 €

Kia Niro HEV

 • Hybrid akku: 1.32 kWh
 • Uudet Eco-toiminnot
 • CO2-päästöt 101-107
 • 1.6 GDI HEV – 141hv – DCT6 – 2.sukup.

Alk. 31 921 €

Kia Niro PHEV

 • Plug-In Hybrid akku: 11.1 kWh
 • Ekologinen
 • CO2-päästöt 19-23
 • 1.6. GDI Phev – 183hv – DCT6 – 2.sukup.

Alk. 38 277 €

Ole yhteydessä

Kia Nirosta löydät uusimmat tekniset toiminnot, jotka tarjoavat kattavan liitettävyyden sekä yhtenäisen ajokokemuksen.

Kia Connect-palvelut ja Live-palvelut

Selvitä nopein reitti mihin tahansa kohteeseen hyödyntämällä reaaliaikaisia liikennetietoja. Tarkista säätiedot, pysäköintipaikkojen saatavuus, kiinnostuksen kohteet sekä latauspisteet näppärästi Kia Connect Live -palveluilla. Aktivoi puheentunnistus käyttääksesi handsfree-äänikomentoja (Android Auto™ ja Apple CarPlay™). Lisäksi voit käyttää saumattomasti Kia Connect -sovellusta älypuhelimellasi, kun et ole autosi sisällä. Hyödynnä Etsi auto -toimintoa, kun haluat löytää autosi. Voit halutessasi helpottaa tulevaa automatkaa asettamalla matkasi etukäteen Lähetä autolle -toiminnolla sekä voit myös tarkistaa autosi tilatiedot ennen matkaa.

Nauti matkasta

Uudessa Kia Nirossa ohjaamon asetukset voi säätää ajajalle sopivaksi, jotta ajokokemus olisi mahdollisimman mukava. Älykkäästi suunnitellussa keskikonsolissa on loistavia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka tekevät ajamisesta entistä miellyttävämpää.

Täysin uuden Niron tuulilasinäyttö tuo kaiken tarvitsemasi tiedon tuulilasille heijastettuna, jolloin voit pitää katseesi tiessä. Tuulilasinäytöltä näet kätevästi esimerkiksi navigointijärjestelmän ohjeet tai saat ilmoituksen, jos olet ajautumassa pois kaistalta. Kia Nirolla ajaminen tuntuu ja on entistä huolettomampaa ja turvallisempaa.

Lataa missä tahansa

Voit pitää laitteesi aina ladattuna uuden Kia Niron kyydissä. Aseta älypuhelimesi keskikonsolin etuosassa olevalle latausalustalle kätevää langatonta latausta varten (teho jopa 15 W). Myös johdolla lataaminen käy käden käänteessä matkustamoon sijoiteltujen nopeiden USB-latausliitäntöjen ja istuimissa olevien USB-C-liitäntöjen kautta.

Tutustu Kia Niroon tarkemmin Kian omilla sivuilla

Lue lisää vuoden auto Suomessa -kilpailusta täältä ja miksi Kia Niro valittiin voittajaksi!

Ehkä sinua kiinnostaa myös nämä artikkelit

Tutustu tarjouksiimme