Open mobile menu
Yritysautoksi pakettiauto

Kenelle yritysauto sopii?

Yritysautoilu tarjoaa monia etuja yrityksille ja niiden työntekijöille. Se voi olla kustannustehokas tapa hoitaa liiketoimintaa ja tarjota lisäetuja henkilöstölle. Tässä artikkelissa tarkastellaan joitakin tärkeimpiä etuja, joita yritysautoilu voi tarjota.

Kustannussäästöt:

Yritysautoilu voi olla kustannustehokkaampaa kuin yksittäisten työntekijöiden omien autojen korvaaminen työmatkakorvauksilla. Yrityksen omistamien autojen hallinnointi ja ylläpito voivat auttaa säästämään rahaa polttoaineen, vakuutusten ja huoltojen kustannuksissa.

Brändinäkyvyys:

Yrityksen logo tai brändi voidaan näkyvästi sijoittaa yritysautoihin, mikä lisää brändin tunnettuutta ja mainetta. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka liikkuvat paljon tai tarjoavat palveluja asiakkaille suoraan.

Ympäristöystävällisyys:

Jos yritys satsaa ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin yritysautoilussa, se voi vähentää hiilijalanjälkeään ja parantaa ekologista mainettaan. Yritysautojen valinta hybridien tai sähköautojen joukosta voi auttaa vähentämään päästöjä.

Työntekijöiden houkuttelu ja sitouttaminen:

Yritysautoilu voi olla tehokas tapa houkutella työntekijöitä ja pitää heidät yrityksen palveluksessa. Monille työntekijöille auto on välttämätön väline työmatkoillaan, ja tarjoamalla heille mahdollisuuden käyttää yritysautoa voit erottua kilpailijoista työnantajana.

Hallittu ajoneuvojen käyttö:

Yritysautoilun avulla yritys voi hallita paremmin työntekijöiden ajoneuvojen käyttöä ja seurata matkojaan. Tämä voi auttaa ehkäisemään väärinkäytöksiä ja varmistamaan, että työntekijät noudattavat liikennesääntöjä ja turvallisuusvaatimuksia.

Verohyödyt:

Monissa maissa yritysautojen käyttöön liittyy verohyötyjä sekä yrityksille että työntekijöille. Esimerkiksi autoedut voivat olla verovähennyskelpoisia, mikä voi auttaa yritystä säästämään rahaa.

Joustavuus:

Yritysautoilun avulla yritys voi tarjota työntekijöilleen joustavuutta ja mukavuutta, kun he liikkuvat työtehtäviensä parissa. Tämä voi parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja tuottavuutta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että yritysautoilu tarjoaa monia etuja sekä yrityksille että niiden työntekijöille. Se voi auttaa yrityksiä säästämään kustannuksia, parantamaan brändinäkyvyyttä ja houkuttelemaan sekä sitouttamaan huippuosaajia. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden edistää ympäristöystävällisyyttä ja tarjota työntekijöille mukavuutta ja joustavuutta työssään. Yritysautoilu on siis harkitsemisen arvoinen vaihtoehto monille yrityksille.

Yritysauto sopii monenlaisille yrityksille ja organisaatioille eri tarkoituksiin. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä siitä, kenelle yritysauto voi sopia:

  1. Liikematkustajille: Yritysautot ovat usein välttämättömiä liikematkustamiseen, kun työntekijät tarvitsevat liikkuvuutta asiakastapaamisiin, neuvotteluihin ja muihin työtehtäviin.
  2. Toimitus- ja jakeluyrityksille: Kuljetusyritykset ja yritykset, jotka toimittavat tavaroita, tarvitsevat usein erityyppisiä autoja, kuten pakettiautoja, kuorma-autoja ja jakeluautoja.
  3. Palveluyrityksille: Esimerkiksi putkiremonttia tai sähköasennuksia tarjoavat yritykset tarvitsevat usein työautoja, joissa voidaan kuljettaa tarvittavia työkaluja ja materiaaleja.
  4. Yrityksille, jotka tarjoavat kuljetuspalveluja: Taksipalvelut ja yritykset, jotka tarjoavat kuljetuksia asiakkaille, tarvitsevat usein autoja, joissa on matkustajille mukava istua ja jotka ovat hyvässä kunnossa.
  5. Myynti- ja markkinointitiimeille: Myyntityössä oleville tiimeille voi olla tarpeen käyttää yritysautoja, jotta he voivat matkustaa asiakkaiden luokse ja esitellä tuotteita tai palveluita.
  6. Logistiikkayrityksille: Logistiikkayritykset, jotka hallitsevat tavaroiden kuljetusta ja varastointia, voivat tarvita erilaisia ​​autoja, kuten rekkoja ja kuljetusajoneuvoja.
  7. Yrittäjille: Monet pienyrityksen omistajat käyttävät yritysautoa oman liiketoimintansa tarpeisiin, esimerkiksi asiakaskäynteihin, tarvikkeiden kuljetukseen ja muihin päivittäisiin tehtäviin.
  8. Teollisuusyrityksille: Teollisuusyritykset, kuten rakennusyritykset, voivat tarvita erikoisautoja, kuten nosturiautoja tai kuorma-autoja, raskaiden laitteiden ja materiaalien kuljettamiseen.

On tärkeää valita yritysauto, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja budjettia. Monet yritykset harkitsevat myös ympäristöystävällisempien vaihtoehtojen, kuten sähkö- tai hybridiautojen, käyttöönottoa tavoitteenaan vähentää päästöjä ja saavuttaa kestävyyteen liittyviä tavoitteita.

Sopisiko yritysauto sinulle?

Yritysautoiluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:

Sari

Sari Koistinen

Yritysmyyntipäällikkö

0207 810 708

whatsapp trans phone transp

Linda ac.fi

Linda Teräs

Lexus / Toyota Yritysmyyjä Raisio

0207 810 714

whatsapp trans phone transp

Christian ac.fi

Christian Malinen

Toyota Yritysmyyjä Raisio

0207 810 782

image phone transp

Jaakko ac

Jaakko Ala-Nissilä

Toyota Yritysmyyjä Forssa

0207 810 757

whatsapp trans phone transp

Antton

Antton Koskela

Kia / Mitsubishi Yritysmyyjä Turku

0207 810 752

whatsapp trans phone transp

Tutustu Toyotan yritysmyyntiin täältä

Lue lisää mielenkiintoisia artikkelejamme