Open mobile menu
Toyota Verso

Toyota Verso on tilava, monipuolinen ja luotettava perheauto

Toyota Verso on pitkään ollut yksi suosituimmista ja luotettavimmista tila-autoista markkinoilla. Se yhdistää Toyotan maineikkaan luotettavuuden, taloudellisuuden ja ajomukavuuden tilavuuden ja monipuolisuuden kanssa tarjoten täydellisen ratkaisun perheiden liikkumistarpeisiin.

Toyota Verso tarjoaa tilavan ja joustavan sisätilan, joka on suunniteltu täyttämään perheen tarpeet. Malli on saatavana eri istuinjärjestelyillä, ja sen takaistuimet voidaan taittaa ja siirtää tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa jopa seitsemän henkilön mukavan matkustamisen ja samalla tarvittavan tavaratilan säilyttämisen. Lisäksi ergonomisesti suunnitellut istuimet ja laadukkaat materiaalit tekevät matkanteosta miellyttävää kaikille matkustajille.

Verso on saatavana useilla eri moottorivaihtoehdoilla, jotka tarjoavat optimaalisen tasapainon suorituskyvyn ja polttoainetalouden välillä. Valikoimaan kuuluu sekä bensiini- että dieselmoottoreita, jotka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta voimaa kaikissa ajotilanteissa. Lisäksi malli on saatavana hybridiversiona, joka yhdistää polttomoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet tarjoten entistä parempaa polttoainetaloutta ja vähäisiä päästöjä.

Toyota panostaa vahvasti turvallisuuteen, ja Corolla Verso ei ole poikkeus. Malli on varusteltu monipuolisella turvallisuusvarustelulla, joka auttaa suojaamaan matkustajia kaikissa tilanteissa. Vakiovarusteisiin kuuluu muun muassa ABS-jarrut, ESP-ajonvakautusjärjestelmä, lukkiutumattomat jarrut ja lukittumattomat jarrut sekä turvatyynyt kuljettajalle ja matkustajille. Lisäksi saatavilla on erilaisia lisävarusteita, kuten kaistavahti, törmäyksenestoavustin ja kuolleen kulman varoitin, jotka parantavat ajoturvallisuutta entisestään.

Corolla Verso on varustettu modernilla teknologialla, joka tekee ajamisesta helpompaa ja mukavampaa. Malli sisältää useita käteviä ominaisuuksia, kuten navigointijärjestelmän, peruutuskameran, pysäköintitutkat ja älykkään vakionopeudensäätimen, jotka helpottavat arkipäivän ajamista. Lisäksi saatavilla on myös viihdejärjestelmä ja langaton latausmahdollisuus älypuhelimille, jotka pitävät matkustajat viihdytettyinä pitkillä matkoilla.

ToyotaVerso on ympäristöystävällinen valinta, joka on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutukset. Hybridiversio tarjoaa erinomaisen polttoainetalouden ja vähäiset päästöt, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon ympäristötietoisille kuljettajille. Lisäksi Toyota on sitoutunut jatkuvasti kehittämään entistä puhtaampia ja energiatehokkaampia ajoneuvoja tulevaisuudessa.

Toyota Verso on täydellinen valinta perheille!

Meillä Auto-Centerillä huollat Toyotasi laadukkaassa merkkihuollossa! Liikkeet, jotka tarjoavat huoltopalveluja löytyvät Raisiosta, Porista sekä Forssasta. Voit varata huollon kätevästi täältä >

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma asettaa korkeat standardit kaikille Toyota-vaihtoautoille, jotka ovat alle 10 vuotta vanhoja ja joiden mittarilukema on enintään 185 000 km. Jokainen ohjelmaan kuuluva auto on tarkastettu huolellisesti koulutetun Toyota-mekaanikon toimesta. Voit olla varma, että hankkimasi Toyota Approved Vaihtoauto on aina erinomaisessa kunnossa ja valmiina ajoon. Tämän luottamuksen ansiosta tarjoamme myös maksuttoman 12 kuukauden lisäturvan, joka lisää ajamisen mielenrauhaa.

Lue lisää Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelmasta Toyotan sivuilta >>

Toyota Verso on tarjonnut kuluttajille useita eri malleja sen ensiesittelystä lähtien. Tässä on lyhyt yleiskatsaus eri malleihin:

Ensimmäinen Sukupolvi (1997-2003): Ensimmäinen Verso esiteltiin vuonna 1997. Se oli kompakti MPV, joka tarjosi tilaa seitsemälle matkustajalle. Ensimmäisen sukupolven malli tunnettiin monipuolisista sisätiloistaan ja luotettavuudestaan.

Toinen Sukupolvi (2004-2009): Toisen sukupolven Verso esiteltiin vuonna 2004. Tämä malli oli edeltäjäänsä hieman suurempi ja tarjosi enemmän tilaa matkustajille ja tavaralle. Toisen sukupolven Corolla Verso oli saatavana useilla eri moottorivaihtoehdoilla ja varustetasoilla.

Kolmas Sukupolvi (2009-2018): Kolmas sukupolvi Toyota Verso esiteltiin vuonna 2009. Tämä malli oli entistä tyylikkäämpi ja tarjosi vieläkin enemmän tilaa ja mukavuuksia. Kolmannen sukupolven Corolla Verso oli saatavana useilla edistyksellisillä turvallisuus- ja teknologiaominaisuuksilla.

Neljäs Sukupolvi (2013-2018): Neljäs sukupolvi Toyota Verso oli päivitetty versio edellisestä sukupolvesta. Se tarjosi entistä enemmän tyyliä ja mukavuutta, ja siinä oli useita uusia teknologisia ominaisuuksia. Neljännen sukupolven Corolla Verso oli suosittu valinta perheautoiksi monissa markkinoissa.

Viides Sukupolvi (2018-eteenpäin): Viides sukupolvi Toyota Verso esiteltiin vuonna 2018. Tämä malli edustaa Toyota-brändin viimeisintä suunnittelua ja teknologiaa. Viides sukupolvi Corolla Verso tarjoaa edelleen tilavia sisätiloja, modernia muotoilua ja edistyneitä turvallisuusominaisuuksia.

Nämä eri sukupolvet ovat tarjonneet vaihtoehtoja kuluttajille eri aikakausina, ja jokainen niistä on tuonut mukanaan parannuksia mukavuuteen, suorituskykyyn ja turvallisuuteen.

Toyota Verso 2010

Auto-Center on Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta!

Auto-Center on ylpeä Toyotan jälleenmyyjä, ja olemme palvelleet asiakkaitamme jo lähes 40 vuoden ajan. Tämä pitkä kokemus tekee meistä luotettavan ja asiantuntevan kumppanin kaikissa Toyota-hankinnoissasi.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia ja käytettyjä Toyota-ajoneuvoja, jotka täyttävät monenlaiset tarpeet ja toiveet. Valikoimastamme löydät kaiken kompakteista kaupunkiautoista tilaviin perheautoihin ja suorituskykyisiin hybridimalleihin.

Pitkä historiamme on opettanut meille, kuinka tärkeää on kuunnella asiakkaitamme ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan Toyota-mallin sekä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

Auto-Center tarjoaa myös kattavat huoltopalvelut, jotta Toyota-autosi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät vain alkuperäisiä Toyota-varaosia ja nykyaikaisia välineitä, mikä takaa autosi luotettavuuden ja turvallisuuden.

Meillä on myös useita joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka tekevät uuden tai käytetyn Toyota-auton hankinnasta helpompaa ja edullisempaa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lähes 40 vuoden kokemus Toyotan jälleenmyyjänä tarkoittaa myös, että olemme rakentaneet vahvan luottamussuhteen asiakkaidemme kanssa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saadessamme palvella useita sukupolvia saman perheen sisällä.

Tule käymään Auto-Centerissä ja koe itse, miksi olemme olleet luotettava Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta! Meillä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita ajoneuvoja, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista ja turvallista.

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä >