Open mobile menu
Toyota Corolla TS

Toyota Corolla

Toyota Corolla on yksi maailman tunnetuimmista ja myydyimmistä automalleista. Vuosikymmenten ajan se on ollut suosittu valinta autoilijoille ympäri maailmaa sen luotettavuuden, taloudellisuuden ja suorituskyvyn ansiosta.

Toyota Corolla esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1966, ja siitä lähtien se on ollut jatkuvasti läsnä autoilijoiden tietoisuudessa. Alkuperäisen mallin tarkoituksena oli tarjota asiakkaille luotettava ja taloudellinen vaihtoehto, ja se teki juuri sen. Siitä lähtien Corolla on kasvanut ja kehittynyt, mutta säilyttänyt samalla alkuperäisen filosofiansa.

Toyota Corolla on tunnettu monista ominaisuuksistaan, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon autoilijoille eri puolilla maailmaa. Yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista on luotettavuus. Corolla on tunnettu siitä, että se vaatii vähän huoltoa ja että sen varaosien saatavuus on hyvä, mikä tekee siitä huolettoman vaihtoehdon omistajilleen.

Toinen merkittävä ominaisuus on polttoainetehokkuus. Corolla tarjoaa erinomaista polttoainetaloutta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat säästää rahaa polttoainekustannuksissa. Lisäksi Corolla on usein varustettu Toyota Hybrid -teknologialla, joka tarjoaa entistä parempaa polttoainetaloutta ja ympäristöystävällisyyttä. Taloudellinen Toyota Corolla Hybrid on tarjolla ekologisilla 1.8- ja 2.0-litran moottoreilla.

Vaikka Corolla tunnetaan erityisesti luotettavuudestaan ja taloudellisuudestaan, se tarjoaa myös hyvän ajokokemuksen. Sen moottorit tarjoavat riittävästi tehoa kaupunki- ja maantieajoon, ja sen jousitus tarjoaa mukavan ja tasaisen ajon kaikissa olosuhteissa. Lisäksi Corolla tarjoaa usein erilaisia ajotilan valintoja, jotka mahdollistavat kuljettajan mukauttamisen omaan ajotapaansa. Toyota Corolla Hybridiin on tarjolla varustetasot LifeActiveStyle ja Premium.

Toyota Corolla on ollut autoilijoiden suosiossa jo vuosikymmenten ajan, eikä syyttä. Sen luotettavuus, taloudellisuus ja suorituskyky tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät laadukasta ja vaivatonta autoa. Olipa kyse sitten kaupunkiajosta tai pidemmistä matkoista, Corolla tarjoaa luotettavan ja miellyttävän ajokokemuksen.

Toyotan suosittuja sisarmalleja ovat katumaasturimalli Toyota Corolla Cross sekä tilava perheauto Toyota Corolla Verso.

Meillä Auto-Centerillä huollat Toyotasi laadukkaassa merkkihuollossa! Liikkeet, jotka tarjoavat huoltopalveluja löytyvät Raisiosta, Porista sekä Forssasta. Voit varata huollon kätevästi täältä >

Toyota Corolla korimallit

Toyota Corolla on tarjolla useissa eri korimalleissa, jotka vastaavat erilaisten autoilijoiden tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tässä on yleiskatsaus Corollan eri korimalleista:

  1. Sedan: Corollan sedan-malli tarjoaa perinteisen ja käytännöllisen vaihtoehdon, joka sopii monenlaiseen käyttöön. Se tarjoaa tilavan matkustamon ja riittävästi tavaratilaa, mikä tekee siitä suositun valinnan perheautoksi tai päivittäiseen pendelöintiin.
  2. Hatchback: Corollan hatchback-malli yhdistää kompaktin koon ja tyylikkään muotoilun. Sen pienempi koko tekee siitä ihanteellisen kaupunkiajoon, samalla tarjoten riittävästi tilaa matkatavaroille. Hatchback-malli voi olla myös urheilullisempi vaihtoehto niille, jotka etsivät hieman enemmän suorituskykyä ja tyyliä.
  3. Wagon: Corollan wagon-malli tarjoaa lisää tilaa ja monipuolisuutta. Sen suurempi tavaratila tekee siitä käytännöllisen valinnan aktiivisille perheille tai niille, jotka tarvitsevat enemmän lastauskapasiteettia esimerkiksi matkoilla tai harrastuksiin.
  4. Sedan ja Hatchback Hybrid: Toyota on myös tuonut markkinoille hybridiversiot sekä sedan- että hatchback-malleista. Nämä vaihtoehdot yhdistävät Corollan suosituimmat ominaisuudet polttoainetaloudellisuuden ja ympäristöystävällisyyden kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Toyota Corolla tarjoaa laajan valikoiman korimalleja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Olipa kyseessä sitten perinteinen sedan, kompakti hatchback tai tilava sportwagon, Corollasta löytyy vaihtoehto jokaiseen elämäntilanteeseen.

Toyota Corolla Hatchback

Toyota Corolla Hatchback

Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla TS Sportswagon

Toyota Corolla TS

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma asettaa korkeat standardit kaikille Toyota-vaihtoautoille, jotka ovat alle 10 vuotta vanhoja ja joiden mittarilukema on enintään 185 000 km. Jokainen ohjelmaan kuuluva auto on tarkastettu huolellisesti koulutetun Toyota-mekaanikon toimesta. Voit olla varma, että hankkimasi Toyota Approved Vaihtoauto on aina erinomaisessa kunnossa ja valmiina ajoon. Tämän luottamuksen ansiosta tarjoamme myös maksuttoman 12 kuukauden lisäturvan, joka lisää ajamisen mielenrauhaa.

Lue lisää Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelmasta Toyotan sivuilta >>

Auto-Center on Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta!

Auto-Center on ylpeä Toyotan jälleenmyyjä, ja olemme palvelleet asiakkaitamme jo lähes 40 vuoden ajan. Tämä pitkä kokemus tekee meistä luotettavan ja asiantuntevan kumppanin kaikissa Toyota-hankinnoissasi.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia ja käytettyjä Toyota-ajoneuvoja, jotka täyttävät monenlaiset tarpeet ja toiveet. Valikoimastamme löydät kaiken kompakteista kaupunkiautoista tilaviin perheautoihin ja suorituskykyisiin hybridimalleihin.

Pitkä historiamme on opettanut meille, kuinka tärkeää on kuunnella asiakkaitamme ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan Toyota-mallin sekä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

Auto-Center tarjoaa myös kattavat huoltopalvelut, jotta Toyota-autosi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät vain alkuperäisiä Toyota-varaosia ja nykyaikaisia välineitä, mikä takaa autosi luotettavuuden ja turvallisuuden.

Meillä on myös useita joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka tekevät uuden tai käytetyn Toyota-auton hankinnasta helpompaa ja edullisempaa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lähes 40 vuoden kokemus Toyotan jälleenmyyjänä tarkoittaa myös, että olemme rakentaneet vahvan luottamussuhteen asiakkaidemme kanssa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saadessamme palvella useita sukupolvia saman perheen sisällä.

Tule käymään Auto-Centerissä ja koe itse, miksi olemme olleet luotettava Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta! Meillä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita ajoneuvoja, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista ja turvallista.

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä >

Katso kaikki tarjoukset