Open mobile menu
toyota corolla cross

Toyota Corolla Cross Hybrid: Täydellinen Perheauto

Toyota Corolla Cross Hybrid on suunniteltu erityisesti perheiden moninaisiin tarpeisiin. Tämä kompakti crossover yhdistää Toyotan edistyneen hybriditeknologian ja käytännölliset tilaratkaisut tarjoten optimaalista mukavuutta ja tehokkuutta. Corolla Cross Hybridin korkea istuma-asento parantaa näkyvyyttä ja lisää ajomukavuutta sekä kuljettajalle että matkustajille.

Toyota Corolla Cross Hybridin sydämenä toimii viidennen sukupolven kaksilitrainen hybridivoimalinja, joka tarjoaa riittävästi voimaa ja vääntöä kaikkiin ajotilanteisiin. Tämä edistynyt hybridijärjestelmä takaa erinomaisen polttoainetalouden ja vähäiset päästöt, joten voit ajaa huolettomasti ja ympäristöystävällisesti. Lisäksi saatavilla oleva älykäs AWD-i-nelivetojärjestelmä varmistaa erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa, olipa kyseessä sitten luminen talvi tai sateinen syyspäivä.

Perheautona Toyota Corolla Cross Hybrid tarjoaa runsaasti tilaa matkustajille ja tavaroille. Tavaratilan tilavuus on 394 litraa, mikä riittää hyvin perheen tarpeisiin. Tavaratilan matala lastauskynnys ja suuri lastausaukko helpottavat isompienkin tavaroiden kuljettamista. Lisäksi 60:40-suhteessa taittuvat takaistuimet mahdollistavat tavaratilan laajentamisen tarpeen mukaan, mikä tekee suurempien esineiden kuljettamisesta vaivatonta. Corolla Cross Hybridin vetomassa on 750 kg, joten myös peräkärryn vetäminen onnistuu vaivattomasti.

oyota Corolla Cross Hybrid on varusteltu huippuluokan teknologialla ja turvallisuusjärjestelmillä, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista ja turvallista. Vakiovarusteluun kuuluu Toyota Smart Connect -multimediajärjestelmä 10,5” HD-kosketusnäytöllä, joka tarjoaa saumattoman yhteyden ja viihdejärjestelmän. Lisäksi näyttävä 12,3” digitaalinen mittaristo tuo kaikki tarvittavat tiedot helposti kuljettajan nähtäville.

Muita vakiovarusteita ovat muun muassa:

Nämä ominaisuudet varmistavat, että jokainen ajomatka on mukava, turvallinen ja teknologisesti kehittynyt.

Toyota Cross Hybrid -varustetasoja on tarjolla tällä hetkellä kolme: Active, Launch Edition sekä Premium.

Koeaja Toyota Corolla Cross Hybrid

Toyota Corolla Cross Hybrid on täydellinen perheauto, joka yhdistää tilavuuden, tehokkuuden ja edistyksellisen teknologian. Sen käytännölliset tilat, korkean istuma-asennon tarjoama hyvä näkyvyys ja moderni turvavarustelu tekevät siitä erinomaisen valinnan perheille. Tervetuloa tutustumaan Toyota Corolla Cross Hybridiin ja koeajolle! Näe itse, miksi tämä malli on täydellinen ratkaisu perheesi ajotarpeisiin.

Meillä Auto-Centerillä huollat Toyotasi laadukkaassa merkkihuollossa! Liikkeet, jotka tarjoavat huoltopalveluja löytyvät Raisiosta, Porista sekä Forssasta. Voit varata huollon kätevästi täältä >

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma asettaa korkeat standardit kaikille Toyota-vaihtoautoille, jotka ovat alle 10 vuotta vanhoja ja joiden mittarilukema on enintään 185 000 km. Jokainen ohjelmaan kuuluva auto on tarkastettu huolellisesti koulutetun Toyota-mekaanikon toimesta. Voit olla varma, että hankkimasi Toyota Approved Vaihtoauto on aina erinomaisessa kunnossa ja valmiina ajoon. Tämän luottamuksen ansiosta tarjoamme myös maksuttoman 12 kuukauden lisäturvan, joka lisää ajamisen mielenrauhaa.

Lue lisää Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelmasta Toyotan sivuilta >>

Auto-Center on Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta!

Auto-Center on ylpeä Toyotan jälleenmyyjä, ja olemme palvelleet asiakkaitamme jo lähes 40 vuoden ajan. Tämä pitkä kokemus tekee meistä luotettavan ja asiantuntevan kumppanin kaikissa Toyota-hankinnoissasi.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia ja käytettyjä Toyota-ajoneuvoja, jotka täyttävät monenlaiset tarpeet ja toiveet. Valikoimastamme löydät kaiken kompakteista kaupunkiautoista tilaviin perheautoihin ja suorituskykyisiin hybridimalleihin.

Pitkä historiamme on opettanut meille, kuinka tärkeää on kuunnella asiakkaitamme ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan Toyota-mallin sekä vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

Auto-Center tarjoaa myös kattavat huoltopalvelut, jotta Toyota-autosi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät vain alkuperäisiä Toyota-varaosia ja nykyaikaisia välineitä, mikä takaa autosi luotettavuuden ja turvallisuuden.

Meillä on myös useita joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka tekevät uuden tai käytetyn Toyota-auton hankinnasta helpompaa ja edullisempaa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lähes 40 vuoden kokemus Toyotan jälleenmyyjänä tarkoittaa myös, että olemme rakentaneet vahvan luottamussuhteen asiakkaidemme kanssa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saadessamme palvella useita sukupolvia saman perheen sisällä.

Tule käymään Auto-Centerissä ja koe itse, miksi olemme olleet luotettava Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta! Meillä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita ajoneuvoja, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista ja turvallista.

Katso Auto-Centerin toimipisteiden tarkemmat yhteystiedot täältä >