Open mobile menu
Toyota Avensis

Toyota Avensis vaihtoautot

Toyota Avensis on pitkään ollut yksi suosituimmista keskikokoluokan autoista niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Sen yhdistelmä luotettavuutta, ajomukavuutta ja kehittyneitä teknologioita tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisille autoilijoille. Tutustu tähän monipuoliseen ajoneuvoon, joka tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen ja paljon muuta.

Ulkonäkö ja muotoilu
Toyota Avensis on suunniteltu moderniin elämäntapaan sopivaksi. Sen virtaviivainen ja tyylikäs muotoilu herättää huomiota missä ikinä liikutkin. Edessä olevat LED-ajovalot sekä tyylikkäät linjat korostavat auton dynaamista ilmettä. Myös auton takavalot on suunniteltu huolella, jotta kokonaisuus on harmoninen ja vaikuttava.

Avensiksen ulkonäkö ei ole pelkästään esteettinen; sen aerodynaaminen muotoilu parantaa polttoainetaloudellisuutta ja vähentää ilmanvastusta, mikä tekee ajamisesta entistä sujuvampaa ja taloudellisempaa.

Sisätilat ja mukavuus

Toyota Avensis on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista mukavuutta sekä kuljettajalle että matkustajille. Sisätilojen materiaalit ovat korkealaatuisia, ja niiden viimeistely on huolellista. Istuimet ovat ergonomisesti muotoillut ja tarjoavat hyvän tuen myös pidemmillä matkoilla.

Tilavassa matkustamossa on runsaasti jalkatilaa ja säilytystilaa, joten kaikki matkustajat voivat nauttia matkastaan. Avensiksessa on myös suuri tavaratila, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan perheille ja niille, jotka tarvitsevat tilaa tavaroiden kuljettamiseen.

Teknologia ja turvallisuus

Toyota Avensis on varustettu monilla edistyksellisillä teknologioilla, jotka tekevät ajamisesta turvallista ja miellyttävää. Näihin kuuluvat muun muassa:

Turvallisuus on aina ollut Toyotan prioriteetti, ja Avensis ei ole poikkeus. Auton korirakenne on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suoja törmäystilanteissa, ja useat turvatyynyt lisäävät matkustajien turvallisuutta.

Moottorit ja suorituskyky

Toyota Avensis tarjoaa laajan valikoiman moottorivaihtoehtoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen suorituskyky ja polttoainetaloudellisuus. Voit valita taloudellisen dieselmoottorin tai voimakkaan bensiinimoottorin, joka sopii paremmin dynaamiseen ajamiseen.

Moottorivalikoima sisältää muun muassa:

Ajettavuus ja käsiteltävyys

Toyota Avensis on tunnettu erinomaisesta ajettavuudestaan. Sen ohjaus on tarkka ja herkkä, mikä tekee ajamisesta nautinnollista sekä kaupunkiliikenteessä että maantiellä. Alusta on suunniteltu tarjoamaan tasapainoista ajomukavuutta ja erinomaista ajettavuutta kaikissa olosuhteissa.

Vaihtoautot

Toyota Avensis on myös loistava vaihtoehto vaihtoautona. Sen kestävyys ja luotettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan myös käytettynä autona. Toyota vaihtoautot ovat tarkasti huollettuja ja niiden kunto on tarkastettu ennen myyntiä, joten voit olla varma, että saat laadukkaan ja luotettavan auton, joka palvelee sinua vielä vuosia.

Yhteenveto

Toyota Avensis on auto, joka yhdistää tyylikkyyden, mukavuuden ja teknologian. Sen kattavat turvallisuusominaisuudet, taloudelliset moottorit ja tilavat sisätilat tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisille autoilijoille. Olitpa sitten etsimässä uutta autoa tai luotettavaa vaihtoautoa, Toyota Avensis tarjoaa kaiken tarvittavan ja enemmän.

Tule tutustumaan Toyota Avensikseen ja koe sen ylivoimainen ajomukavuus ja luotettavuus itse. Meillä on laaja valikoima sekä uusia että käytettyjä Toyota Avensis -malleja, jotka odottavat sinua. Tee päätös, joka takaa sinulle ja perheellesi turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen vuosiksi eteenpäin.

Toyota Approved Vaihtoautot

Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelma asettaa korkeat laatustandardit kaikille vaihtoautoille, jotka ovat alle 10 vuotta vanhoja ja joiden ajokilometrit eivät ylitä 185 000 km. Jokainen ohjelmaan kuuluva auto käy läpi huolellisen tarkastuksen Toyotan koulutettujen mekaanikkojen toimesta, jotta voimme varmistaa sen olevan erinomaisessa kunnossa ja valmiina ajoon.

Ohjelmaan sisältyy myös maksuton 12 kuukauden lisäturva, joka tuo lisää mielenrauhaa ja varmuutta ajamiseen.

Lue lisää Toyota Approved Vaihtoautot -ohjelmasta Toyotan verkkosivuilla >>

Auto-Center on Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta!

Auto-Center on ylpeä Toyotan jälleenmyyjä, ja olemme palvelleet asiakkaitamme lähes 40 vuoden ajan. Tämä pitkä kokemus tekee meistä luotettavan ja asiantuntevan kumppanin Toyota-hankinnoissasi.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman uusia ja käytettyjä Toyota-ajoneuvoja, jotka vastaavat eri asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Valikoimastamme löydät niin kompakteja kaupunkiautoja, tilavia perheautoja kuin suorituskykyisiä hybridimalleja.

Kokemuksemme on opettanut meille, kuinka tärkeää on kuunnella asiakkaitamme ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan Toyota-mallin ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi.

Auto-Center tarjoaa myös kattavat huoltopalvelut, jotka pitävät Toyota-autosi erinomaisessa kunnossa. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät vain alkuperäisiä Toyota-varaosia ja nykyaikaisia välineitä, mikä takaa autosi luotettavuuden ja turvallisuuden.

Tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat uuden tai käytetyn Toyota-auton hankintaa. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lähes 40 vuoden kokemus Toyotan jälleenmyyjänä on auttanut meitä rakentamaan vahvan luottamussuhteen asiakkaidemme kanssa. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme ylpeitä palvellessamme useita sukupolvia saman perheen sisällä.

Tule käymään Auto-Centerissä ja koe itse, miksi olemme olleet luotettava Toyotan jälleenmyyjä jo lähes 40 vuotta! Saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita ajoneuvoja, jotka tekevät ajamisesta nautinnollista ja turvallista.

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä >

Sisällysluettelo

Katso kaikki tarjoukset