Open mobile menu
kia xceed plug-in hybrid

Kia XCeed Phev

Uusi ennennäkemätön crossover Kia XCeed Plug-in hybridi nyt Turun Auto-Centeristä!

Uutuushybridi Kia XCeed nyt alkaen hintaan 36 542 € tai 349 €/kk!

  • Toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 50 km!
  • Aktiivinen kaistavahti
  • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
  • 40/20/40-suhteessa taittuva takaistuimen selkänoja
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella
  • Smart Key-avaimeton käynnistys ja lukitus
kia Xceed Phev 342x176 1

Kia XCeed 1,6 GDI Plug-In Hybrid

Alk. 36 542 € tai 349 €/kk

Rahoituslaskelma: Kia Xceed 1,6 GDU Plug-In Hybrid EX DCT hinta 36542,42 € € (sis. toim. kulut), käsiraha 5 400,00 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 348,71 €, luoton määrä yht. 31 432,42 € (sis. perustamismaksun 290 €), viimeinen suurempi erä 14 616,96 €. Kuukausierä sisältää koron 4,90 %, perustamismaksun 290,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 8 248,22 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 39 390,22 € ja todellinen vuosikorko 6,05 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. Kampanjahinta, voimassa toistaiseksi. Kuvan autot erikoisvarustein. Etu koskee mallien uusia asiakastilauksia, eikä voi yhdistää muihin etuihin.

Tätä autoa myy

Joni

Joni Lindberg

Automyyjä FI | EN

0207 810 763

whatsapp trans phone transp

Antton H

Antton Hento

Automyyjä

0207 810 756

whatsapp trans phone transp

Janni ac

Automyyjä

0207 810 784

whatsapp trans phone transp

Rasmus TAC

Vaihtoautopäällikkö FI | EN | SV

0207 810 755

whatsapp trans phone transp

Antton

Antton Koskela

Myyntipäällikkö FI | EN

0207 810 752

whatsapp trans phone transp

Katso kaikki Auto-Centerin Kia XCeed-mallit

Kia XCeed Plug-In Hybridiauto

Kia XCeed Plug-In Hybridiauto

Koe modernin hybridin tehokkuus

Uusi Kia XCeed Plug-In Hybrid on Kian ensimmäinen Euroopassa valmistettu ladattava hybridi, jossa yhdistyvät 8,9 kWh:n akku, 44,5 kW:n sähkömoottori, 1,6-litrainen GDI-moottori ja kuusivaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto. Voimaa autossa on vaikuttavat 141 hv ja o-100 km/h 11 sekunnissa.

Regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä taltio kineettisistä energiaa samalla ladaten akkua moottorijarrutuksen sekä jarrutuksen aikana. Älykäs moottorijarrutusavustin tutkii ajoreittisi ja kertoo, kun jalka kannattaa nostaa pois kaasupolkimelta. Pelkällä sähköllä ajaessa Kia XCeed Phev:ssä on myös fiksu virtuaalinen moottorin äänitehostejärjestelmä, joka varoittaa jalankulkijoita.

Kun haluat valita voimanlähteeksi pelkän sähkön tai hybriditilan, voit päättää sopivan ajotilan EV/HEV-painikkeesta. Sport-painikkeesta saat muutettua voimalinjan toiminnan dynaamisemmaksi.

Akun saa helposti ladattua kodin pistorasiasta tai julkisesta latauspisteestä. Akun lataaminen täyteen latausasemalla kestää arviolta 2 h 15 min. Voit tarkistaa kätevästi auton ulkopuolelta kojelaudan keskellä olevista merkkivaloista akun lataustilan ja varaustilan.

Vangitseva uusi ulkomuoto

Uudessa Kia XCeed Phev:ssä yhdistyy crossover sekä coupé, jonka vuoksi siinä on korkea maavara, pitkä konepelti sekä jyrkästi kaartava kattolinja. Voimakasta profiilia korostavat 18″ vanteet, kirkkaat LED-valot sekä ”Ice Cube” -LED-päiväajovalot. Näyttävyyttä tuovat lisäksi sporttinen etupuskuri sekä modernille Kialle tunnusomainen etusäleikkö. Kia XCeed ladattavan hybridin sporttisuus jatkuu myös auton takaosassa, jossa on näyttävät takapuskuri, hopeanhohtava takadiffuusori sekä kaksoispakoputki. Myös täysleditakavalot luovat hupputeknisen vaikutelman.

Kia XCeed Plug-In Hybridiauto

Istu mukavan tilavasti ja nauti avarasta näkymästä

Kia XCeed Plug-In Hybrid tarjoaa korkean ajoasennon lisäksi myös muille matkustajille mukavasti pää- ja jalkatilaa. Eikä kyydissä tarvitse palella vaan kaikissa istuimissa sekä ohjauspyörässä on lämmitys. Lisäksi etuistuimissa on ilmastointi. Fiksu Driver only -toiminta varmistaa, että yksin ajavalla on suotuisat oltavat pienemmällä kulutuksella.

Kokonaan digitaalisesta 12,3″ monitoiminäytöstä näet vaivatta ajonopeuden ja tehovirtauksen. Näytöltä näet myös vaiheittaiset navigointiohjeet, audiojärjestelmän tiedot, tärkeät puhelutiedot sekä ajotilaa ja akun latausta koskevat tiedot.

Uudessa Kia XCeed Phev:ssä akkuyksikkö on sijoitettu takaistuimen alle, jonka johdosta tärkeää tavaratilaa ei ole tarvinnut supistaa. Kun takaistuimet taitetaan alas, 291-litrainen tavaratila suurenee 1243-litraiseksi. XCeedin jarrullinen vetokyky on 1300 kg, joten voit tarvittaessa vetää perävaunua.

Helpotusta lastaamiseen tuo älykäs sähkötoiminen takaluukku, joka aukeaa automaattisesti, kun lähestyt auton takaosaa avain taskussa.

Kiinnostaako sinua tietää tarkemmin Kia XCeed Plug-In hybridi -mallista? Lue lisää Kian omilta sivuilta.

Katso myös muut tarjouksemme

Sinua saattaisi ehkä kiinnostaa artikkelimme