Open mobile menu
Kia Ceed SW Phev

Kia Ceed SW Phev

Alkaen 36 229 tai 289 €/kk

Kia Ceed SW Phev – Tilavuutta ja monipuolisuutta samassa paketissa!

Taloudellinen uutuushybridi Kia Ceed SW Phev, jonka toimintamatka sähköllä jopa 50 km!

Kia Ceed 1,6 GDI Plug-In Hybrid

Alkaen 36 229 € tai 289 €/kk

Uusi ladattava hybridi hyvillä tiloilla alkaen 36 229 € – nopealla toimituksella!

 • Nyt nopeaan toimitukseen!
 • 2 kpl erä!
 • Taloudellinen, toimintamatka sähköllä jopa 50 km!
 • 7 vuoden takuu
 • Aktiivinen kaistavahti
 • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä
 • 40/20/40-suhteessa taittuva takaistuimen selkänoja
 • 16″ kevytmetallivanteet
 • LED-ajovalot
 • Peruutuskamera
 • Smart Key -avaimeton käynnistys ja lukitus
 • Lämmitettävä ohjauspyörä

Rahoituslaskelma: Kia Ceed 1,6 GDI Plug-In Hybrid EX SW DCT hinta 36 229,37 € € (sis. toim. kulut), käsiraha 8 880 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 289,00 €, luoton määrä yht. 27 639,37 € (sis. perustamismaksun 290 €), viimeinen suurempi erä 14 491,74 €. Kuukausierä sisältää koron 4.90 %, perustamismaksun 290,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 7 646,84 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 34 996,21 € ja todellinen vuosikorko 6.16 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. Kampanjahinta, voimassa toistaiseksi. Kuvan autot erikoisvarustein. Etu koskee mallien uusia asiakastilauksia, eikä voi yhdistää muihin etuihin.

Tätä autoa myy

Antton H

Antton Hento

Automyyjä

0207 810 756

whatsapp trans phone transp

Antton

Antton Koskela

Myyntipäällikkö FI | EN

0207 810 752

whatsapp trans phone transp

Automyyjä

040 579 6921

whatsapp trans phone transp

Rasmus TAC

Vaihtoautopäällikkö FI | EN | SV

0207 810 755

whatsapp trans phone transp

Katso alta Kia Ceed SW Phev:n esittelyvideo!

Kiinnostaako sinua Kia Ceed-mallisto? Katso kaikki vaihtoautomme!

White Kia Ceed SW Phev

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Taloudelliset ja modernit hybridiratkaisut

Uudessa Kia Ceed ladattavassa hybridiautossa yhdistyy 8,9 kWh:n litiumpolymeeriakku, 44,5 kW:n sähkömoottori, taloudellinen 1,6-litrainen GDI-suoraruiskutusbensiinimoottori. Hevosvoimaa on 141 hv ja kiihdytys nollasta sataan kilometriin tunnissa tapahtuu 10,8 sekunnissa. CO2-päästöt ovat vain vaikuttavat 29 g/km.

Kia Ceed SW PHEV:ssä voit säädellä polttoainetaloudellisuutta valitsemalla EV/HEV-tilan. Voimalinjan toimintaa voi muuttaa dynaamiseksi Sport-painikkeesta. 6-vaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston ansiosta bensiini- ja sähkömoottorien täydet tehot saadaan hyödynnettyä.

Regeneratiivinen jarrustusjärjestelmä tallettaa kineettistä energiaa ja lataa samalla akkua moottorijarrutuksen ja jarrutuksen aikana. Älykkään moottorijarrutusavustimen avulla ajoreitti analysoidaan ja saat neuvoja koska kannattaa nostaa jalka kaasupolkimelta. Ajaessa pelkällä sähköllä virtuaalinen moottorin äänitehostejärjestelmä varoittaa jalankulkijoita.

Tilavuutta ja älykästä toimintaa

Ladattavassa Kia Ceed Sportswagonissa akkuyksikkö on sijoitettu takaistuimen alle, jonka vuoksi tavaratilan tilavuus on 437 litraa ja huimat 1506 litraa, kun taittuvat takaistuimet taitetaan alas. Sähköinen takaluukku aukeaa, kun lähestyt auton takaosaa avain taskussa.

Kia Ceed Plug-in hybridiautossa latauksen uusi merkkivalo on sijoitettu kojelaudan päälle, joten sinun on helpompi ja nopeampi nähdä auton ulkopuolella olessasi milloin akku on ladattu täyteen.

Täysin digitaalinen mittaristo ja vain ladattavaa hybridiä varten suunnitellut graafiset elementit kertovat helposti muun muassa valittuna olevan ajotilan ja akun jäljellä olevan varauksen.

10,25″ navigointikosketusnäytön käyttö on helppoa. Jakamalla näytön voit käyttää useampaa sovellusta samaan aikaan, kuten karttaa, säätietoja ja musiikkia. Voit myös yhdistää järjestelmään kerralla kaksi mobiililaitetta Bluetooth®-moniyhteydellä ja ottaa käyttöön Apple CarPlay- tai Android Auto -toiminnon. 7 vuoden ilmaisten karttapäivitysten vuoksi

Kia Connect päivittää ajokokemuksesi digiaikaan sekä Kia Live pitää sinut ajan tasalla missä ajatkin.

Kia Ceed SW Phevssä on myös moderni langaton puhelimen laturi, joten voit huoletta unohtaa sotkuiset kaapelit ja liittimet. Aseta älypuhelimesi, jossa on Qi-yhteensopivuus keskikonsolissa olevalle alustalle latautumaan.

Voit lukea tarkemmin Kia Ceed SW Plug-In Hybridiautosta Kian omilta sivulta

Katso myös nämä tarjoukset

Ehkä sinua kiinnostaisi lukea näitä artikkeleja