Open mobile menu

Add New Post

kiaev

Auto-Centerin kuuma kesäkampanja!

Unelmiesi sähköauto nyt huipputarjouksella

Erä Kia Niro EV -malleja tarjolla nyt ennennäkemättömin eduin!

Tämä on tilaisuutesi siirtyä sähköautoiluun ja nauttia kesästä tyylillä. Auto-Centerin kuuma kesäkampanja tarjoaa sinulle uskomattoman edun: rahoituskorko vain 0,99 % + kulut sekä 5000 € ylihyvitys vaihtoautostasi!

Kampanjaedut:

Toimi Nopeasti!

Tämä huipputarjous on voimassa vain rajoitetun ajan – 30.06.2024 asti. Älä odota, vaan tule tutustumaan tarjoukseen paikan päälle Turun toimipisteeseen tai ota meihin yhteyttä heti. Varmista, että saat hyödynnettyä tämän erikoistarjouksen ennen kuin se päättyy!

Kia Niro EV

EX 64,8 kWh 204 hv

45 558 € tai 299 €/kk

Korko 0.99 % + kulut

Täyssähköinen Kia Niro EV – nyt kesätarjoushintaan 45 558 € tai 299 €/kk! Matala rahoituskorko 0.99 % + kulut!

 • Sähköllä jopa 460 km!
 • 64.8 kWh Akku
 • CCS-latausliitäntä
 • Vetokyky jopa 750kg
 • 10,25″ digitaalinen mittaristo
 • 11 kW 3-vaiheinen latauslaite (auton sisäinen)
 • 8″ -kosketusvärinäyttö keskikonsolissa
 • Android Auto ja Apple CarPlay -yhteensopivuus
 • Ilmalämpöpumppu
 • Latauskaapelit Mode 2 & 3
 • Lämmitettävä nahkainen ohjauspyörä

Esimerkki rahoituslaskelma: Kia Niro EX 64,8 kWh 204 hv 45 557,24 € (sis. toim. kulut), käsiraha 9 100€, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 298,97 €, luoton määrä yht. 36 747,24 € (sis. perustamismaksun 290,00 €), viimeinen suurempi erä 18 222,89 €. Kuukausierä sisältää koron 0.99 %, perustamismaksun 290,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 3 0007,50 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 39 464,74 € ja todellinen vuosikorko 1,84 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Etu koskee vain rajattua erää, eikä ole yhdistettävissä muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan auto erikoisvarustein. Rekisteröinti tulee olla tehtynä 30.06.2024 mennessä. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Tätä autoa myy

Antton H

Antton Hento

Automyyjä

0207 810 756

whatsapp trans phone transp

Automyyjä

040 579 6921

whatsapp trans phone transp

Rasmus TAC

Vaihtoautopäällikkö FI | EN | SV

0207 810 755

whatsapp trans phone transp

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä

Olemme yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.

Täysin uusi Kia Niro

Täysin uusi Kia Niro

Uskaliaasti eteenpäin

Uuden Kia Niron ulkomuoto on katseenvangitseva. Särmikäs kaksivärinen etusäleikkö on yhdistelmä tyylikästä mattaa sekä kiiltävää pintaa. Kuusikulmainen kuviointi tuo mieleen tulevaisuuden.

Kia Nirossa on näyttävä kaksisävyinen kori, jossa on joko korkeakiiltoiset tai Steel Grey -harmaat kylkilistat, jotka antavat autolle persoonallisen ilmeen. Autossa on kauniit Heartbeat-päiväajovalot, Takaosa on suunniteltu tyylikkäästi yksinkertaisesti bumerangin muotoisilla takavaloilla, kestävällä liukulevyllä sekä vahvalla puskurilla. Takaosasta löytyy lisäksi Aero C -pilari, joka parantaa auton aerodynamiikkaa.

Miellyttävää minimalista tyylikkyyttä

Uudessa Kia Nirossa on haluttu tehdä matkustamisesta mahdollisimman mukavaa ja rentouttavaa. Istuimiin ja älykkäisiin toimintoihin on yhdistetty laadukasta suunnittelua ja nykypäivän teknologiaa.

Kialla halutaan näyttää kestävään kehitykseen sitoutuminen ja sen vuoksi uuteen Niroon on tuotu erilaisia istuinmateriaaleja. Riippuen valitsemastasi varustetasosta vaihtoehtoina on kangasta, kankaan ja keinonahan yhdistelmää sekä PVC-keinonahkaa tai PU-keinonahkaa, jotka ovat molemmat vegaanisia. Vegaaniset PU-nahkaistuimet sisältävät myös eukalyptuspuusta valmistettua Tencel™-materiaalia, joka tekee niistä luonnollisemman tuntuiset.

Uuden Kia Niron ohjauspyörän takaa voit ihastella auton omanlaatuista muotoilua, jossa kojelaudan ja ovien verhoilun pystysuorat sekä diagonaaliset muodot sulautuvat keskenään, lisukkeena täydentävä tunnelmavalaistus keskikonsolin ympärillä. Nauti auton käyttäjäystävällisistä ja helpoista toiminnoista, jotka ovat aivan käden ulottuvilla. Keskikonsoliin integroitujen Multimode-säätimien avulla hallitset helposti multimedia- ja ilmastointiasetuksia. Lisäksi konsolista löytyy muunneltavissa olevat säilytystilat sekä siirrettävät mukinpidikkeet.

Pidä yhteys

Kia Nirosta löydät uusimmat tekniset toiminnot, jotka tarjoavat kattavan liitettävyyden sekä yhtenäisen
ajokokemuksen.

Kia Connect-palvelut ja Live-palvelut

Selvitä nopein reitti mihin tahansa kohteeseen hyödyntämällä reaaliaikaisia liikennetietoja. Tarkista säätiedot, pysäköintipaikkojen saatavuus, kiinnostuksen kohteet sekä latauspisteet näppärästi Kia Connect Live -palveluilla. Aktivoi puheentunnistus käyttääksesi handsfree-äänikomentoja (Android Auto™ ja Apple CarPlay™). Lisäksi voit käyttää saumattomasti Kia Connect -sovellusta älypuhelimellasi, kun et ole autosi sisällä. Hyödynnä Etsi auto -toimintoa, kun haluat löytää autosi. Voit halutessasi helpottaa tulevaa automatkaa asettamalla matkasi etukäteen Lähetä autolle -toiminnolla sekä voit myös tarkistaa autosi tilatiedot ennen matkaa.

Nauti matkasta

Uudessa Kia Nirossa ohjaamon asetukset voi säätää ajajalle sopivaksi, jotta ajokokemus olisi mahdollisimman mukava. Älykkäästi suunnitellussa keskikonsolissa on loistavia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka tekevät ajamisesta entistä miellyttävämpää.

Täysin uuden Niron tuulilasinäyttö tuo kaiken tarvitsemasi tiedon tuulilasille heijastettuna, jolloin voit pitää katseesi tiessä. Tuulilasinäytöltä näet kätevästi esimerkiksi navigointijärjestelmän ohjeet tai saat ilmoituksen, jos olet ajautumassa pois kaistalta. Kia Nirolla ajaminen tuntuu ja on entistä huolettomampaa ja turvallisempaa.

Charging Kia Niro EV

Lataa uusi Kia Niro ja ota hetkesi

Lataa missä tahansa

Voit pitää laitteesi aina ladattuna uuden Kia Niron kyydissä. Aseta älypuhelimesi keskikonsolin etuosassa olevalle latausalustalle kätevää langatonta latausta varten (teho jopa 15 W). Myös johdolla lataaminen käy käden käänteessä matkustamoon sijoiteltujen nopeiden USB-latausliitäntöjen ja istuimissa olevien USB-C-liitäntöjen kautta.

Haluatko tietää enemmän Kia Niro EV -mallista?

Katso myös muut tarjouksemme

Ehkä sinua kiinnostaisi lukea artikkelejamme