Open mobile menu
Kia EV6 GT

Kia EV6 GT

Kian uusi tehokas ja täysin sähköinen urheiluauto – EV6 GT-mallisto alkaen 76 968 € tai 585 €/kk nyt Turun Auto-Centeristä!

EV6 GT Gif 1

Kia EV6 GT AWD 77 kWh 585 hv

Alk. 76 968 € tai 585 €/kk

Kian täyssähköinen uutuus!

  • Akku: 77.4 kWH
  • 585 hv
  • Toimintamatka jopa 406 km
  • Erittäin nopea lataus sekä akuston esilämmitys
  • 7 vuoden takuu

Rahoituslaskelma: Kia EV6 GT AWD 77 kWh 585 hv hinta 76968,60 € € (sis. toim. kulut), käsiraha 19 242,00 €, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 584,80 €, luoton määrä yht. 58 016,60 € (sis. perustamismaksun 290 €), viimeinen suurempi erä 30 787,44 €. Kuukausierä sisältää koron 4,90 %, perustamismaksun 290,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 14 596,73 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 72 323,33 € ja todellinen vuosikorko 5,55 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. Kampanjahinta, voimassa toistaiseksi. Kuvan autot erikoisvarustein. Etu koskee mallien uusia asiakastilauksia, eikä voi yhdistää muihin etuihin.

Tätä autoa myy

Antton H

Antton Hento

Automyyjä

0207 810 756

whatsapp trans phone transp

Antton

Antton Koskela

Myyntipäällikkö FI | EN

0207 810 752

whatsapp trans phone transp

Automyyjä

040 579 6921

whatsapp trans phone transp

Rasmus TAC

Vaihtoautopäällikkö FI | EN | SV

0207 810 755

whatsapp trans phone transp

Kia EV6 GT – Täyssähköinen sporttiauto

Kia EV6 GT 5x5

EV6 GT:n on tarkoitus kääntää katseita. Se on nykyaikainen ja sporttinen crossover, jossa on silmiin pistävä konepelti ja etusäleikkö sekä maskuliininen korimuotoilu. Autossa on suora ja urheilullinen kattolinja, joka päättyy takana siipimäiseen kattospoileriin, parantaen aerodynamiikkaa ja ajotehokkuutta. Voimakkaaksi muotoillussa takaosassa on sporttisella ilmanohjaimella varustettu GT-mallin puskuri, joka vakuuttaa, että EV6 GT on todellinen urheiluauto.

EV6 GT on varusteltu etuvalojärjestelmällä, jonka älykäs mukautuva ajovalotoiminto valaisee tien pimeällä ilman, että häikäisee vastaan tulevaa liikennettä. EV6 GT:n valojen kaareva muotoilu takapyöräkotelosta tavaratilan yli toiselle puolelle on visuaalisesti upea, josta tulee mieleen pianon koskettimet.

EV6 GT:ssä on automaattiset upotetut kädensijat, jotka ponnahtavat esiin lähestyessäsi autoa tehden ovien avaamisesta helpompaa. Lisäksi ne parantavat aerodynamiikkaa.

Auton viimeistelyssä huomion vie erityiset 5-puolaiset kevytmetallivanteiden takana olevat neonvihreät jarrusatulat.

Tyylikkyyttä huokuvat sisätilat

EV6 GT:n sisätiloissa vaikutuksen tekee mukavuutta korostavat materiaalit sekä modernia teknologiaa edustavat toiminnot, jotka lisäksi maksimoivat turvallisuuden.

Autossa on herkulliset kuppimalliset etuistuimet, jotka ovat kevyet ja tyylikkäät, ihmisen anatomian mukaan suunnitellut sekä niissä on suuret sivutuet. Mokkanahassa on myös herkullisena yksityiskohtana neonvihreät tikkaukset sekä metallinen GT-logo, jotka sointuvat muun sisustuksen kanssa.

Kia EV6 GT kuppiistuimet

Keskikonsolissa sijaitsevan intuitiivisen ohjaimen avulla navigointi, viihdetoiminnot ja automaattinen ilmastointi ovat hallinnassasi painikkeen painalluksella. Tämä tekee ajokokemuksesta entistäkin sulavamman.

EV6 GT:n tarkkaa navigointia sekä vaiheittaista navigointiohjeita on helppo seurata kaksiosaisesta 12,3 tuuman kaarevasta panoraamanäytöltä. Lisäksi AR-tuulilasinäyttö varmistaa, että ohjeiden seuraaminen on vaivatonta ja ennen kaikkea turvallista.

Kia EV6 panoraamanäyttö

Sporttinen tehopakkaus

Kia EV6 GT on sporttisen ulkonäöltään sekä tehokkuudeltaan. Täyssähköinen crossover kiihtyy nollasta sadan kilometrin tuntivauhtiin 3,5 sekunnissa ja sen huippunopeus on vaikuttava 260 km/h.

GT-mallissa on tehokkain Kia EV6-voimansiirto. Tämän auton tehot tarjoavat 430 kW ja 585 hv -ajokokemuksen.

GT-ajotila voidaan ottaa käyttöön koskettamalla ohjauspyörän oikealla puolella olevaa GT-ajotilan kytkintä. Ajotila aktivoi EV6 GT:n täyden urheilullisen ja dynaamisen potentiaalin.

Loistavan suorituskykynsä lisäksi EV6 GT tarjoaa mukavuutta pitkille matkoille runsaiden tilojen sekä nopean latauksen muodossa.

Kia EV6 GT ajossa

E-GMP-alusta

Uusi E-GMP -alusta tehostaa suorituskykyä, vahvistaa muotoilua ja tuo matkustamoon entistä enemmän tilavuutta.

E-GMP:n ja suuren akun ansiosta EV6 GT voidaan hyödyntää siirrettävänä virtalähteenä päivittäisissä toimissa. Kia kutsuu tätä tekniikkaa Vehicle-to-Dehicle -toiminnoksi (V2D). Se tarjoaa jopa 3,6 kW tehon, joten sitä voidaan käyttää retkeiltäessä tai jopa muiden sähköajoneuvojen lataamiseen.

Nopea 800 V:n latauksen ansiosta voit ladata akun 10 prosentista 80 prosenttiin vain 18 minuutissa. Monitoimisen latausjärjestelmän avulla voit käyttää sekä 800 V:n erittäin nopeaa latausta, että perinteisempää 400 V:n nopeaa latausta.

Kia EV6 virtalähteenä

E-GMP-alusta tarjoaa edistynyttä suorituskykyä käännöksissä ja ajovakautta suurilla nopeuksilla. Huippunopeat sähkömoottorit nostavat EV6 GT:n suorituskykyä ja lisäksi auton käsittelyn vakaus ja ajomukavuus ovat entistä paremmat viisilinkkisen jousitusjärjestelmän ja maailman ensimmäisen sarjavalmisteisen integroidun vetoakselin (IDA) ansiosta.

Kia EV6 GT radalla Ahvenistossa

Haluatko tutustua Kia EV6 GT -malliin tarkemmin?

Lue lisää mallista Kian omilta sivuilta

Katso kaikki tarjouksemme ja kampanjamme