Open mobile menu
paljon autoja parkkipaikalla

Minkä auton valitsen?

Sinä tiedät parhaiten toiveesi ja tarpeesi sekä tunnet ajotapasi, mutta me tunnemme parhaiten automme ja haluamme auttaa sinua tekemään hyvän päätöksen. Toivottavasti oppaamme auttaa sinua löytämään unelmiesi auton!

Korimallit

Opi lisää eri korimalleista ja niiden ominaisuuksista.

arrow2

Käyttövoimat

Sähköauto, hybridi, bensiini vai diesel? Mikä käyttövoima sopisi sinulle parhaiten?

arrow2

Varustetasot

Opi eri varustelutasoista ja ota talteen vinkit, joita olisi hyvä pohtia etukäteen.

arrow2

Kartoita tarpeesi

Löytääksesi itsellesi täydellisen auton, joka sopii juuri sinulle ja tarpeisiisi parhaiten, suosittelemme vastaamaan alla listattuihin kysymyksiin:

1. Kuinka paljon tilaa tarvitset?

Kuinka monta henkilöä ja paljonko tavaraa kuljetat yleensä mukanasi? Tämä tieto auttaa valitsemaan tarpeitasi vastaavan korimallin.

2. Paljon käytät autoa ja kuinka pitkiä ajomatkoja teet?

Kuinka paljon säästät ajamalla sähköautolla? Onko tämä sinun mielestäsi tärkeää? Kuinka pitkä toimintamatkan pitäisi olla?

3. Haluatko ajaa sähköisesti?

Asutko kaupungissa ja ympäristöasiat ovat sinulle tärkeitä? Onko sinulla mahdollisuutta ladata autoa helposti? Ajatko usein pitkiä matkoja? Yhdessä 2. kohdan kanssa vastaa tämä kysymykseesi käyttövoimasta.

4. Kuka ajaa autoa?

Millaisia toiveita on heillä, jotka ajavat autoa? Onko tärkeää, että ajoasento on korkealla vai matalalla? Onko esimerkiksi helppo pääsy autoon ja autosta ulos kapuaminen tärkeää?

5. Tarvitsetko vetokoukkua?

Onko sinulla vene tai asuntovaunu? Onko sinulla tarvetta kuljettaa painavia asioita peräkärryllä tai kiinnittää polkupyöräteline? Tässä tapauksessa peräkoukku kannattaa asettaa korkealla prioriteettilistalla.

6. Toivotko jotain pientä ekstraa?

Peruutuskamera, Spotify, sähköllä säädettävät istuimet, joissa on hierontatoiminto -kuinka paljon toivot mukavuutta? Onko auton muotoilu tärkeää? Suosittelemme vilkaisemaan autovalikoimaamme, saadaksesi idean millaisesta autosta pidät ja ehkä et pidä, samalla suosittelemme lukemaan eri lisävarusteluokista.

Oletko jo tutustunut vaihtoautovalikoimaamme?

Ehkä sinua kiinnostaisi lukea artikkelejamme?

Katso kaikki tarjouksemme